Lees(ie) zondag week 32

Of je nou thuis – met de ramen en gordijnen dicht, aan het water of met een kleedje op het strand zit, blogs lezen kun je overal. In deze Lees(ie) zondag van week 32 lees je meer over mijn beklimming van de Meppeler toren, de leukste doorreiscampings, maar ook wat je mag meenemen aan boord van een vliegtuig als je alleen met handbagage reist. En … ik deel aan aantal betaalbare overnachtingsadressen. Lekker lezen dus.

Betaalbaar overnachten kan met deze 6 tips

Als je betaalbaar wilt overnachten dan denk je misschien gelijk aan een Bed and Breakfast. Toch betaal je een aanzienlijk bedrag voor je logies in een woonhuis waar het ontbijt voor de volgende dag bij inbegrepen is. Zoals op Wikipedia zo mooi wordt omgeschreven. Volgens mij kun je goedkoper overnachten! In deze blog vind je 6 plekken waar je betaalbaar kan overnachten.

5 doorreiscampings voor als je naar het Zuiden gaat

Doorreiscampings: het klinkt wat laf. Toch is het handig te weten – als je met een caravan of camper gaat kamperen – welke overnachtingscampings niet ver van de snelweg liggen. Campings die goed te bereiken zijn en zo zijn ingericht dat je de volgende dag je reis snel kunt hervatten. En die ook in een omgeving liggen die de moeite waard is om er eventueel een extra nachtje aan vast te knopen. In deze blog vind je mijn 5 favoriete doorreiscampings voor als je op vakantie naar het Zuiden gaat.

Lees(ie) zondag week 32

De Meppeler toren beklimmen

Wil je ook de Meppeler toren beklimmen? Dat kan. Tijdens de Meppeldagen in augustus is de toren van Meppel open voor publiek. En kun je via een middeleeuwse wenteltrap, 147 treden tot op de eerste trans van het prachtige uitzicht genieten. En dat ga ik doen. Mijn bevindingen met het beklimmen van de trots van Meppel lees je in deze blogpost.

Handbagage: wat is dat precies?

Mag je tijdens je vliegreis alleen handbagage meenemen? Dan is het handig om te weten wat je wel, maar ook wat je niet mag meenemen aan boord van een vliegtuig? In dit artikel leg ik uit wat handbagage precies inhoudt. Maar ik deel ook tips voor het meenemen van handbagage en hoe je je kleine koffertje slim kan inpakken.

Dit waren de artikelen van week 32. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.