Lees(ie) zondag week 32

Ik was afgelopen week een paar dagen in Den Haag. Vandaar dat je in deze Lees(ie) zondag een stukje ziet met to-do tips voor Den Haag. Maar ook hoe je voordelig in Den Haag kunt overnachten. Verder kun je alle artikelen van week 32, maar ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde nog eens lezen. Ik wens je veel leesplezier.

Wandelen met de hond: het Veenweidenpad in de Wieden

Op nog geen 5 kilometer van Meppel vind je De Wieden. Een prachtig open gebied met trekgaten, bosjes en veel water. In dit natuurgebied zijn verschillende wandelroutes uitgezet, waarvan het Veenweidenpad ook toegankelijk is voor een wandeling met de hond.

Dagje Amsterdam? Vergeet De 9 straatjes niet

Eerlijk gezegd moet ik er nu niet aan denken om naar Amsterdam te gaan. Maar als het over een poosje wat rustiger wordt (en minder warm) dan is een bezoek aan De 9 Straatjes zeker een aanrader. Mensen zeggen weleens dat als je niet in De 9 Straatjes bent geweest, je niet in Amsterdam bent geweest. Maar dat geldt natuurlijk ook voor “de Wallen” en voor de Jordaan en voor de …. Nou ja voor veel meer plekken in onze hoofdstad. Toch loont het zeker de moeite om hier eens heen te gaan.

Welk bedrag kun je besparen als je een secret hotel boekt?

De afgelopen dagen was ik dus in Den Haag. Ik logeerde in Hotel Babylon, een super de luxe hotel wat ik voor veel minder dan de normale prijs boekte bij Hotelspecials
Want als ik een stedentripje maak, dan kijk ik eerst bij de secret hotels. Zeker vanwege de korting die het oplevert. En dat is ook nu weer heel goed uitgepakt. Welk bedrag ik bespaard heb lees je in dit artikel.

Ontdek de beste hotel aanbiedingen op HotelSpecials.nl

10 Tips waarmee je kunt voorkomen dat je beroofd wordt

Een stedentripje is altijd leuk. Maar….. in grote steden loop je ook het risico om beroofd te worden. Maar met deze 10 tips blijf je zakkenrollers altijd een stapje voor.

Tank niet op maandag!

Nu veel mensen in Nederland vakantie vieren is het handig te weten waar je in de buurt van je vakantieadres een voordelige benzinepomp vindt. Gelukkig zijn er verschillende apps die een overzicht geven van de actuele benzineprijs. En er zijn tankstations die op bepaalde dagen extra korting geven. Je leest er alles over in deze post.

Fietsen met een hondenfietskar

Lijkt het jou ook zo leuk om te gaan fietsen met je hond? In deze post vind je tips voor de aanschaf van een hondenfietskar. Maar ook hoe je je hond eraan kunt laten wennen. Zodat jullie er allebei plezier aan beleven.

Dit waren de blogs van week 32. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, geniet ervan!

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.