Samenwerken met mij

Mam is de hort op probeert vrouwen te inspireren hoe je simpel weg kunt gaan voor niet te veel geld, zodat zij er weer helemaal tegenaan kunnen. Bijna dagelijks verschijnt er een blogpost over reizen, slapen, eten & en drinken. En nog meer. Daarnaast ben ik actief op FacebookTwitter en Instagram.  

Serieuze zaken

Mijn blog is een hobby, waar ik serieus mee bezig ben. Ik besteed veel tijd aan het schrijven van mijn Serieuze zaken, het maken van foto’s en verdiep mij in de materie. Ik sta dus helemaal achter wat ik schrijf en vind. Ook als het artikel in opdracht is geschreven of onderdeel is van een samenwerking.

Ik ben aangesloten bij de volgende platforms.

Samenwerken met jou/u

Wil jij samenwerken met Mam is de hort op? Dan ben je hier op het juiste adres. Of je nu je bedrijf, product of dienst meer bekendheid wilt geven, of een betere positie in Google wilt. Door samen te werken met Mam is de hort op bereik je altijd meer klanten!

Natuurlijk schrijf ik het artikel op een manier waardoor je zin krijgt om het product te kopen of juist dat hotel of die eetgelegenheid te gaan bezoeken! En mocht ik niet zo gecharmeerd zijn van een bepaald artikel, verblijf of wat ik op mijn bord gepresenteerd krijg dan zal ik eerlijk zijn, maar ik zal het nooit in het openbaar afkraken. En er altijd bij vermelden als het om een gesponsord artikel of om een samenwerking gaat.

Mogelijkheden om samen te werken

Ik schrijf trouwens niet alleen blogs voor mijn eigen site. Je kunt mij ook inhuren voor het schrijven en inplannen van berichten (posts) op sociale media of het SEO-proof maken van de teksten op jouw website. Zodat jouw bedrijf beter gevonden wordt. 

Want vaak hoor (en zie ik) ik dat berichten op sociale media er even snel tussendoor worden gedaan. En dat komt de kwaliteit van de teksten en de planning niet ten goede. Ook daarbij kan ik je ondersteunen.

Ik sta open voor de volgende samenwerkingen, mits het onderwerp past bij Mam is de hort op:

  • Advertorial
  • Review van een product, service/dienst, hotspot of event
  • Link naar een bedrijf of product geplaatst in een artikel geschreven door Mam is de hort op
  • Barterdeal
  • Gastblog
  • Redigeren en tekstueel beter maken van artikelen op jouw website
  • Schrijven en inplannen van berichten (posts) op sociale media.

Neem gerust contact op

Ben je benieuwd naar de statistieken van mijn blog. Kijk dan eens  in mijn Mediakit. Hierin zie je in één oogopslag alle actuele informatie over mijn bezoekers, de producten die ik aanbied en de onderwerpen waarover ik schrijf.

Artikel overnemen?

Wil je een artikel van Mam is de hort op overnemen? Prima. Maar ik vind het wel leuk als je mij dan van te voren even op de hoogte brengt en natuurlijk mijn website erbij vermeldt. Je kunt mij bereiken door een e-mail te sturen naar marionstam25@gmail.com. Want samen bereiken wij meer ondernemende vrouwen die graag de hort op gaan!