Lidl Plus

Lidl Plus: een app die echt voordeel oplevert

Ik had de Lidl Plus app al een tijdje op mijn telefoon, maar er nog nooit iets meegedaan. Totdat ik zag dat steeds meer mensen tijdens het afrekenen hun telefoon voor de scanner hielden. Toen viel bij mij het kwartje. Want de Lidl Plus app  is een digitale klantenkaart die echt voordeel oplevert. In deze post vertel ik waarom.

De Lidl Plus app levert echt voordeel op

Doe je regelmatig boodschappen bij supermarkt Lidl? Dan heb je vast de folder gezien met daarin uitleg over de Lidl plus app. Heb je de folder gemist? Op de website van Lidl kun je alle info teruglezen.

De Lidl Plus app is een digitale klantenkaart waarmee je niet alleen kunt sparen, je kunt er ook mee besparen. Je krijgt namelijk elke week (persoonlijke) kortingscoupons waarmee je kunt besparen op je boodschappen. Daarnaast zijn er speciale Lidl Plus aanbiedingen, die wekelijks wisselen. Kun je een kraskaart met extra korting ontvangen, wordt na elke aankoop je digitale kassabon toegevoegd aan de app en kun je er de actuele folders bekijken. Je kunt dus veel met deze digitale kortingskaart.

Kortingscodes

Maar wat levert nu echt voordeel op? Iedere week vind je nieuwe kortingscodes in de app. De ene keer is dat 30% korting op een rustieke baquette, een pak kaasfondue of een luxe cake. Maar het kan ook voorkomen dat je een product helemaal gratis krijgt.

Het enige wat je moet doen om dit voordeel te behalen, is dat je de kortingscode van het product activeert. En dan ook binnen de vervaldatum. Want de kortingscodes zijn beperkt geldig. Koop je vervolgens het product, scan dan vóór je gaat afrekenen de QR-code van je Lidl Plus app bij de kassa. De korting wordt dan gelijk verrekend.

TIP 1:  Om er zeker van te zijn dat de kortingscode die ik wil gebruiken geactiveerd is scan ik aan het begin van de week ALLE kortingscodes. Dan weet ik zeker dat ik nooit mis grijp.

Spaaractie

Een andere, maar tevens prettige bijkomstigheid is dat je iedere keer als je je pas scant, punten spaart. Waarmee je weer korting op je boodschappen kunt krijgen. Bijvoorbeeld 5% korting op al je boodschappen (met uitzondering van een aantal producten, zoals tabak, alcohol e.d.)

TIP 2. Deze spaaractie code kun  je aan het begin van de week activeren. Maar persoonlijk zou ik deze code pas activeren (= lees gebruiken) als je bijvoorbeeld de weekendboodschappen gaat doen.

Aanbiedingen

Verder kun je gebruik maken van extra aanbiedingen.  Om hiervan te profiteren hoef je geen codes te activeren. De korting wordt automatisch verrekend als je de Lidl Plus app scant.

Kraskaart

En dan is er de kraskaart waarmee je voor korting kunt krassen. En het leuke is: je hebt altijd prijs. Want als je bij iedere aankoop de App scant, verschijnt er een kraskaart op de startpagina van je Lidl Plus app. Wil je weten wat je hebt gewonnen? Beweeg je vinger dan over het scherm en ontdek welke extra aanbieding je hebt gewonnen!

TIP 3. Als je op opslaan klikt wordt de gekraste aanbieding automatisch toegevoegd aan de kortingscoupons in de App.

En meer

Maar er staat nog meer informatie in de app.

  • Klik je op de 3 puntjes boven het woord Meer dan kom je bij de digitale kassabonnen. Kun je gelijk zien wat alles heeft gekost, maar ook of de korting van je kortingscode(s) is verrekend.
  • Klik je op folders dan zie je actuele folder, maar ook de herfstbrochure.
  • Je kunt filialen vinden, maar ook de openingstijden en de route er naartoe.

Kortom, met de Lidl Plus klantenkaart kun je echt heel veel. Daarnaast is hij ook nog eens gratis.

Heb jij de Lidl Plus app? En gebruik je hem ook? 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.