Airmiles

Het nieuwe Air Miles spaarprogramma. Wat levert het jou op?

Air Miles biedt haar spaarders nieuwe mogelijkheden. Bij het nieuwe Air Miles spaarprogramma ligt de nadruk op samen sparen, samen beleven, samen delen. Zo kun je bijvoorbeeld een ‘belevenis’ doneren aan iemand anders, maar je kunt ook je bioscoopkaartje cadeau geven. Bijvoorbeeld aan iemand die het niet zo breed heeft. Maar zijn er nog meer veranderingen? Ik zoek het voor je uit.

Het vernieuwde Air Miles spaarprogramma

Air Miles heeft een nieuw spaarprogramma. Kon je voorheen alleen sparen bij Albert Heijn, Etos, Shell, Praxis, Essent en Mastercard. Recent kwam daar Booking.com bij. En dat is nog niet alles; de komende tijd volgen nog meer nieuwe spaar- en inwisselpartners. Want Air Miles spaarders sparen niet alleen graag voor zichzelf of voor familie en vrienden, maar ook voor iemand anders. En daar speelt Air Miles handig op in met een nieuw spaarprogramma.

Air Miles sparen voor jezelf, maar ook voor anderen

Uit klantonderzoek blijkt dat Air Miles spaarders graag sparen voor iets leuks voor zichzelf, maar ook voor een ander. Air Miles zet daarom nu meer in op het gezamenlijke aspect van het spaarprogramma. Samen met vrienden en familie spaar je sneller én beleef je ook meer. Vandaar dat Air Miles nieuwe inwisselmogelijkheden introduceert, zoals musea (o.a. Aviodrome, Scheepvaartmuseum en Legoland Discovery Centre) en Walibi Holland, SEALIFE Scheveningen en Slagharen toevoegt. Ook de mogelijkheden om te sparen voor een goed doel worden vernieuwd en uitgebreid.

Ook leuk om te lezen: Zo werkt Air Miles sparen bij Booking.com

Air Miles introduceert nieuwe inwisselmogelijkheden

Wat echt nieuw is, is dat je bij het inwisselen van je Air Miles de opbrengst ook aan iemand kan schenken. Zo kun je bijvoorbeeld een een avondje bioscoop cadeau te doen aan gezinnen die het extra goed kunnen gebruiken.

Maar je kunt ook sparen voor 2 maanden Videoland Plus en voor 2 films van Pathé Thuis die je op je eigen bank kan bekijken. Maar ook korting op het LINDA. zomerabonnement en je Air Miles inwisselen voor een cadeaukaart behoort tot de nieuwe mogelijkheden.

Air Miles krijgt dus een nieuw gezicht en een nieuw geluid. En zal dit kenbaar maken via een campagne op online kanalen, radio, sociale media en via media van de partners. De komende tijd zal het nieuwe Air Miles gezicht steeds verder vorm krijgen. En kun je zelf ervaren hoe Air Miles is veranderd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.