Air Miles sparen bij Booking.com (1)

Air Miles sparen bij Booking.com

Sinds dit jaar kun je Air Miles sparen bij Booking.com. En dat is mooi meegenomen, want zo veel plekken zijn er niet meer waar je Air Miles kunt sparen. Dus ben je van plan een vakantie of hotel via Booking.com te boeken. Vergeet dan niet om de speciale Air Miles pagina te gebruiken. Hoe het werkt ga ik je in deze blog uitleggen.

Zo werkt Air Miles sparen bij Booking.com

Het sparen van Air Miles schiet niet erg op tegenwoordig. Er zijn namelijk nog maar een paar bedrijven waar je deze vliegende mijlen kunt sparen. Ik was dan ook blij verrast toen ik de app van Air Miles opende en zag dat je Air Miles kan sparen bij Booking.com. Wil je Air Miles sparen bij een boeking op de site? Ga je niet naar de standaard website van Booking.com maar boek je verblijf via de speciale Air Miles pagina.

Hoe ziet de Air Miles Pagina van Booking.com eruit?

Deze speciale Air Miles pagina verschilt weinig van de normale boekingspagina van Booking.com. Alleen staat bovenaan het logo van Air Miles. En boven de prijs van het hotel of de accommodatie die je wilt boeken staat gelijk hoeveel Air Miles je met je boeking kunt sparen. Verder is het niet veel anders dan je gewend bent.

Als je je betaalgegevens invult dan vul je ook je Air Miles kaartnummer in. Daarna voltooi je je boeking en kun je genieten van je verblijf. Uiteindelijk ontvang je na je verblijf 2 Air Miles voor iedere euro die je hebt uitgegeven.

Hou er wel dus rekening mee dat het lang kan duren voordat je punten zijn bijgeschreven. Volgens de website kan het maximaal 64 duren voordat je Air Miles aan je saldo zijn toegevoegd.

Geldt het Genius programma ook op de speciale Air Miles pagina?

Boek je vaker bij Booking.com dan ben je wellicht bekend met het Genius Loyaliteitssysteem dat Booking hanteert. In het kort betekent dat hoe vaker je via Booking.com boekt, hoe meer korting je ontvangt. Spaar je echter via de speciale Air Miles pagina van Booking.com dan kun je ook gebruikmaken van het Booking Genius Level en alle bijbehorende voordelen.

Hoe kom je op de speciale Air Miles pagina?

Misschien vraag je je af hoe je op de speciale Air Miles pagina van Booking.com komt. Ik stuitte er toevallig op toen ik via de Air Miles app mijn saldo wilde checken. Maar ik kan me voorstellen dat je misschien liever op een tablet of laptop een vakantie boekt. Ga dan naar de Air Miles pagina Booking.com. Op deze pagina lees je precies hoe het werkt en kun je ook gelijk doorklikken naar de speciale Air Miles pagina waar je een accommodatie kunt boeken en Air Miles kunt sparen.

Kun je je gespaarde Air Miles ook verzilveren bij Booking.com?

Als ik bovenstaande vraag intyp in Google word ik verwezen naar de Flying Blue for me. Maar daar krijg ik geen antwoord op mijn vraag of je je gespaarde miles kunt inwisselen voor korting bij Booking. Voor korting bij Booking.com kun je je wel inschrijven voor een speciale nieuwsbrief waarmee je geheime deals te zien krijgt met korting op de reguliere prijs of je kunt je aansluiten bij het Genius programma.

Gelukkig zijn er wel andere organisaties waar je je vliegende mijlen kunt inwisselen zoals korting op een verblijf via Voordeeluitjes.nl of voor een cadeaukaart van Bol.com. Wil je weten hoe je Air Miles kunt sparen, verzilveren maar ook hoe je sneller kunt sparen? Dat lees je in Spaar jij nog Air Miles?

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Air Miles sparen bij Booking.com

  1. Hoi Marion,
    Bedankt voor je enthousiaste blog. Ik was net zo goed positief verrast door het sparen van airmiles via booking, al vond ik het vreemd dat je via een speciale pagina moest boeken. Na een korte zoektocht kwam ik er achter dat de prijzen op de speciale airmilespagina voor dezelfde accommodatie veel hoger zijn dan de gewone prijs. Je betaalt dus dik voor je airmiles, want zoveel zijn die niet waard.
    Groetjes Gerrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.