NS uitjes met overnachting

De leukste NS uitjes met overnachting in de Spoordeelwinkel

Als je op zoek bent naar NS uitjes met overnachting voor een stedentrip in eigen land? Kijk dan eens in de NS Spoordeelwinkel. Vond je hier voorheen alleen voordelige treintickets in combinatie met een toegangsbewijs voor de dierentuin of een attractiepark. Tegenwoordig vind je er ook NS uitjes met overnachting. En deze zijn vaak heel aantrekkelijk geprijsd.

De leukste stedentrips met de trein

Omdat er op dit moment nog steeds geen goedkope treinkaartjes zijn, loont het om via de NS Spoordeelwinkel een voordelig dagretour te scoren. Vaak in combinatie met een ticket voor de leuk dagje uit. Waarmee je meestal voordeliger uit bent dan wanneer je een losse treinticket koopt. En in deze Spoordeelwinkel vind je naast voordelige dagretours, nu ook leuke stedentrips met een overnachting.

NS uitjes met overnachting

Dus staat er een weekendje Maastricht, Groningen, Amersfoort, Nijmegen, Breda, Arnhem, Utrecht, Den Haag of Eindhoven op de planning? Kijk dan eens op de site van Spoordeelwinkel en zie hoe aantrekkelijk de NS uitjes met overnachting zijn.

Deze NS uitjes bestaan uit een treinkaartje voor de heen- en terugreis, maar ook een hotelovernachting met ontbijt is inbegrepen. Bovendien liggen de hotels vaak op loopafstand van het station. Kun je gelijk inchecken (of je koffers achterlaten) en de stad in.

Wil je meer bewegingsvrijheid? Huur dan bij aankomst op het station een OV-fiets.

Zo boek je een nachtje weg

Boek op de Spoordeelwinkel een overnachting in combinatie met een treinkaartje. Je kunt kiezen uit hotels in verschillende prijsklassen en de overnachting is inclusief ontbijt. Daarnaast betaal je geen boekingskosten.

Heb je je boeking gemaakt neem dan de boekingsbevestiging mee naar het hotel. Het e-ticket voor de trein kun je in de NS-app zetten. Maar je kunt je e-ticket ook printen, als je dat makkelijker vindt.

Zodra je de bestelling hebt afgerond, ontvang je een orderbevestiging. In deze mail staan instructies om de treinticket(s) te verzilveren. In dit proces voer je ook de gegevens van de persoon in die met het ticket gaat reizen.

Hoe voordelig zijn NS uitjes met overnachting?

Maar hoe voordelig ben je uit met de NS uitjes? In een simpel rekensommetje zal ik laten zien dat je voor een NS uitje met overnachting minder betaalt dan als je het hotel gewoon zou boeken. Kies je een voor een overnachting met de trein + ontbijt in Maastricht? Dan betaal je (2023) 77,– per persoon. Dit bedrag is gebaseerd op een treinreis (heen en terug) en een overnachting met ontbijt voor een persoon.

  • Dus woon je in Meppel? Dan betaal je voor een enkele reis (vol tarief 2023) 29,40. Aan treinkosten ben je dus bijna 60,–kwijt.
  • Maar check ook eens wat je betaalt voor een overnachting met ontbijt in een NH hotel in Maastricht?

Je zult zien dat als je dit treinarrangement voor een weekendje weg boekt je zeker niet teveel betaalt.

Hou er wel rekening mee dat je met deze aanbieding alleen tijdens de daluren met de trein kunt reizen. Dus op maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend en feestdagen mag je wel de hele dag treinen.

Leuke stedentrips met de trein

Eigenlijk zijn deze stedentrips van de NS heel voordelig. Dus heb je zin in een weekendje Nijmegen, Maastricht of in een stedentrip naar een Europese stad? Boek een overnachting, pak de trein en geniet van een weekendje weg.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.