gratis trainingen bij de online bibliotheek

Gratis trainingen bij de online bibliotheek

Wil je deze zomer werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Via de online bibliotheek kun je 28 online trainingen volgen die helemaal gratis zijn. Zo kun je je communicatieve vaardigheden verbeteren, een vreemde taal leren, je Nederlands bijspijkeren of juist werken aan je digitale vaardigheden. Maar er zijn ook vrijetijdscursussen zoals digitale fotografie, yoga, mindfullness, sport en bewegen en gezond eten. Zelfs een korte cursus geluk zit erbij.

Gratis trainingen bij online bibliotheek

Ik stuitte op een bericht dat stond een in een huis-aan-huisblad hier in Meppel. Hierin stond dat de bibliotheek gratis trainingen aanbiedt. En niet alleen in Meppel, deze online cursussen kun je in heel Nederland volgen.online trainingen

Via de link naar aanvraag gratis toegang tot online trainingen vul je je gegevens in en vervolgens ontvang je binnen één werkdag een e-mail met je inloggegevens. Met die gegevens kun je tot het eind van dit jaar allerlei cursussen volgen.

Nadat ik deze link heb doorgestuurd naar mijn dochter ( omdat de cursus mindfullness erbij stond) heb ik mezelf ook aangemeld. Want het is natuurlijk best leuk om op een laagdrempelige manier aan je kennis van Excel te sleutelen, je te verdiepen in de digitale wereld van fotografie of je Nederlands op te halen.

Heb je ook zin om je kennis bij te spijkeren?

Heb jij ook zin om je kennis wat bij te spijkeren? Kijk dan even op de website van de nationale bibliotheek. Misschien dat er ook een cursus voor jou bij zit.

Hou je meer van lezen?  Vanaf 1 juli kun je met de VakantieBieb-app alles lezen wat je maar wilt: spannende boeken, chicklit, literatuur en informatief. En dat is helemaal gratis. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Daarnaast zijn er ook een aantal luisterboeken beschikbaar. Fijn voor onderweg naar je vakantieadres.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.