Action

Wist je dat Action ook een webshop heeft? In de webshop van Action vind je artikelen die niet verkrijgbaar zijn in de winkel, maar wel in de Action Webshop. Daarnaast verschijnen er iedere dinsdag om 12 uur een aantal nieuwe online deals. Dus ben je benieuwd welke woonaccessoires, campingartikelen, pannen of handige doe-het-zelf apparaten in de aanbieding zijn? Kijk dan iedere dinsdag in de webshop van Action.

Online winkelen bij Action

Action, je kan er tegenwoordig niet meer omheen in Nederland. In iedere stad vind je wel een winkel van de Action. Want de Action is heel populair. En dat is logisch. De Action is gewoon veel goedkoper dan andere winkels. Dit komt doordat deze keten groot inkoopt. Zodat zij hun eigen merkproducten én A-merken voor de laagste prijs kunnen aanbieden. Kortom “Kleine prijzen, grote glimlach”. En daar kun je nu ook online van profiteren.

De standaard bezorgkosten zijn €4,99 per bestelling, ongeacht het aantal artikelen dat je bestelt. Voor grotere en/of zwaardere producten worden hogere bezorgkosten in rekening gebracht. Indien je meerdere producten bestelt geldt het hoogste tarief voor de hele bestelling. Wil je iets terugsturen? Dan zijn de kosten voor je eigen rekening.

Welke producten vind je zoal in de webshop van Action?

In de webshop van Action vind je een aantal populaire deals die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals wonen, keuken, smartphone, tuin en cadeaus. Daarnaast verschijnen er elke dinsdag om 12 uur een aantal nieuwe online deals in de Action Webshop.

Wat vind je trouwens van deze beker- en kommenset Terre, die je nog steeds in de webshop kan vinden. Maar ik zag ook een hele leuke rotan loungestoel voor op het balkon.

Naast deze weekaanbiedingen vind je nog veel meer leuke spullen op de website van Action. Leuk om hier eens rond te kijken.

In sommige artikelen maak ik gebruik van (affiliatie) links en advertenties. Zoals de links naar de producten van Action. Dat wil zeggen dat wanneer jij via die website van Action een aankoop doet, ik een kleine vergoeding krijg. Voor jou verandert er helemaal niets. Jij betaalt gewoon de prijs van je aankoop, maar dit beetje extra is voor mij mooi meegenomen.

Gerelateerde berichten

4 gedachten over “Winkelen in de webshop van Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.