Facebook

5 Redenen waarom je mij moet volgen op Facebook

De meeste lezers van mijn blog volgen Mam is de hort op via Facebook. Daarna komt Instagram en daar achter Twitter. En dan heb je ook nog Pinterest, waarmee ik een inhaalslag probeer te maken. Toch is FB de grootste leverancier van volgers van mijn blog. En dat is een goede zaak.  Ik geef namelijk 5 goede redenen waarom je mij moet volgen op Facebook.

Waarom moet je mij volgen op Facebook?

Laat ik voorop stellen dat niets moet. Je bent helemaal vrij in je keus of je Mam is de hort op wil volgen op Facebook. Maar als je twijfelt? Lees dan deze 5 redenen waarom het handig is mijn blog te volgen op Facebook.

1. Lees als eerste mijn nieuwste artikel

Ongeveer 2 keer per week komt een nieuwe blogpost online. Deze blogpost verschijnt gelijkertijd op mijn Facebookpagina. Vanaf 6.00 uur ’s ochtends kun je daar mijn nieuwste artikel vinden.

2. Snel op de hoogte van een scherpe aanbieding

Maar boven dat: Facebook gebruik ik ook als ik een goede tip of scherpe aanbieding zie en die ik gelijk met jou wil delen. Dat gebeurt soms dagelijks. Dus wil je niets missen klik dan op VIND IK LEUK dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

Facebook

3. Oude artikelen die je hebt gemist

Naast de nieuwste artikelen en de leukste aanbiedingen, deel ik op mijn FB-pagina ook mijn oude artikelen. Het kan namelijk zo maar gebeuren dat je een artikel over het hoofd hebt gezien. Of gewoon hebt gemist. Vandaar dat ik naast nieuwe ook een aantal oudere artikelen deel op Facebook.

4. Je meldt je gemakkelijk af

Zoals ik al schreef in 4 redenen waarom een abonnement op een Nieuwsbrief handig is, is het afmelden van een Nieuwsbrief een hoop gedoe. Afmelden van een Facebookpagina daarentegen is zo gepiept. Dus als je denkt: Mam kan de pot op, dan meld je je heel eenvoudig af, zonder dat je de vraag krijgt of je wel zeker weet dat je je wilt afmelden.

5. Geen overvolle mailbox

Mam is de hort op heeft (nog) geen Nieuwsbrief. Dat komt omdat ik niet zo veel heb met Nieuwsbrieven. Je mailbox wordt hierdoor erg vol en je afmelden is niet eenvoudig. Als je Mam is de hort op volgt op Facebook voorkom je een overvolle mailbox.

Dus wat houd je tegen? Ga jij mij volgen op Facebook? Of op een ander social mediakanaal?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.