Action klantenkaart

Ontdek meer met de Action klantenkaart

Ben je een trouwe klant bij Action? Zet dan gelijk de Action klantenkaart in je telefoon zodat je niets hoeft te missen. Met deze klantenkaart in de vorm van een app kun je alle aanbiedingen van de volgende week, een week eerder bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is je klantenkaart scannen. Maar zijn er meer voordelen van de Action klantenkaart?

De Action is volop in beweging

Action die bekend staat om zijn lage prijzen en het steeds wisselende assortiment is volop in beweging. Na de introductie van de selfscankassa’s, de Action webshop en de mogelijkheid dat bloggers iedere dinsdag een aantal artikelen mogen promoten, is er nu ook de Action klantenkaart? Deze app geeft je 24/7 toegang tot al het leuks als je bij Action gaat winkelen. En wordt de ontdekkingstocht naar verrassende producten nóg makkelijker en leuker. Daarnaast kun je meedoen met winacties. 

Maar Action is ook een ‘gevaarlijke’ winkel waar je niet te vaak naartoe moet gaan. Want hoewel de producten vaak veel voordeliger zijn dan bij andere winkels zijn ze niet altijd van goede kwaliteit. Daarnaast zijn er altijd dingen die je koopt omdat ze leuk en goedkoop zijn, maar die je eigenlijk niet nodig hebt.

Hoe werkt de klantenkaart van Action?

Op de website van Action lees je precies hoe je de app kunt downloaden en je kunt aanmelden voor de Action klantenkaart. Staat de app op je telefoon? Scan die bij de kassa en ontdek nóg meer gemak, winkelplezier en winacties. Daarnaast kun je met deze klantenkaart alle deals en week eerder bekijken.

Ontdek meer met de Action klantenkaart

Maar zijn er meer voordelen als je deze klantenkaart gebruikt?

  • Je krijgt je kassabon ook digitaal. Die is dus makkelijker te bewaren en terug te vinden mocht dat nodig zijn.
  • Je kunt je favoriete producten opslaan. Als een soort boodschappenlijstje.
  • Je kunt meedoen met winacties en leuke prijzen winnen.
  • Je krijgt als eerste de nieuwste aanbiedingen van de volgende weekactie.

Wat vind ik van deze klantenkaart?

Net als andere digitale klantenkaarten heeft deze app voor- en nadelen. Minpuntje is dat de Action klantenkaart alleen digitaal is. Dus ouderen en mensen zonder smartphone hebben er niks aan. Het voordeel is dat je digitaal je aankoopbonnetjes kan bewaren. Als je wilt weten wat er de volgende week in de aanbieding is en als je dol bent op winacties.

Maar verder zie ik de meerwaarde niet zo. Maar dat kan natuurlijk veranderen. Want Action is volop in beweging.

Heb jij de app van Action in je telefoon?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.