Blokker dineractie

Onder de loep: Blokker dineractie

Terwijl de horeca op dit moment al vroeg is gesloten en uit-eten haast onmogelijk is, zijn er wel allerlei dinerkortingsacties. Zoals de Blokker dineractie. In deze ‘onder de loep’ ga uitzoeken welke restaurants er mee doen, tot wanneer de actie geldig is, hoe je een tafeltje kunt reserveren en of er geen addertjes onder het gras zitten, als je gebruik maakt van deze actie van Dining city. Natuurlijk kijk ik ook even of er nog andere aanbiedingen zijn waarmee je voordelig buiten de deur kunt eten.

Blokker dineractie

Als je bij Blokker aankopen doet, het maakt trouwens helemaal niet uit voor hoeveel je besteedt, krijg je een unieke actiecode waarmee je 20,– korting krijgt op een diner. Deze vouchercode is geldig voor 2 personen bij één van de 500 restaurants die meedoen en kan t/m 31 juli 2022 ingewisseld worden.

Waar vind je restaurants die meedoen?

Als je wilt weten welke restaurants meedoen, kijk dan op de website van Blokker dineractie. In het zoekveld kun je de gewenste datum invullen en kun je zoeken op plaats of naam van het restaurant. Maar je kunt ook op alle restaurants klikken: dan zie je óf de lijst met restaurants of een kaartje. Daarnaast is er een overzicht van nieuwe en populaire restaurants.

Blokker dineractie

Hoe werkt de actie?

Als je een aankoop doet bij Blokker dan ontvang je een code, die bestaat uit 7 letters en/of cijfers. Deze code heb je nodig om een reservering te maken op de website. Nadat je het restaurant, de datum en de tijd hebt geselecteerd, kan je bij code je eigen code van je cheque invullen. Na je reservering krijg je een bevestigingsmail met daarin je reserveringscode. Die is trouwens anders dan de code van je cheque.

Ook Primera heeft een restaurantactie. Waarmee je 50% korting krijgt op een heerlijk diner of lunch in verschillende restaurants. Dat is dus uit-eten voor de helft van de prijs. Als je hier meer over wil weten, lees dan deze blogpost.

Wat vind ik van deze dineractie van Blokker?

Ik vind deze dineractie leuk. Je hoeft enkel een paar aankopen te doen bij Blokker en je hebt al een voucher. En heb je meer vouchers nodig dan doe je je boodschappen gewoon in delen, want er is geen minimumbedrag dat je moet besteden.

Helaas is er ook een minpuntje. Want denk je dat je de voucher kunt gebruiken bij je favoriete restaurant bij jou in de buurt, dan moet ik je teleurstellen. Want van de 500 aangesloten restaurants is er bijvoorbeeld geen enkele in mijn woonplaats. En dat geldt voor meer plaatsen.

Daarnaast vind ik de informatie op de website niet erg duidelijk. Er worden veel verschillende termen door elkaar gebruikt zoals Blokker dinerbon code en Restaurant Dinercheque. Maar ook de geldigheidsperiodes verschillen. Zo is de Restaurant Dinercheque 1 jaar geldig na uitgiftedatum, terwijl de Blokker Dinerbon t/m 31 juli 2022 te gebruiken is. Hierdoor lijken het verschillende acties. Wat mij betreft zou dit duidelijker omschreven mogen worden.

Meer tips om voordelig uit-eten te gaan

Heb je geen Blokker dinerbon? Maar wil je wel voordelig uit-eten? Er zijn altijd nog meer aanbiedingen, zoals:

Ik heb bovenstaande acties niet allemaal uitgeprobeerd. Maar het loont altijd de moeite om even op de websites te kijken. Je weet maar nooit of er wat voor je bij staat.

Heb je nog aanvullingen? Laat deze dan gerust achter in de comments of op mijn Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.