campingkaarten

4 Campingkaarten waarmee je voordelig buiten het seizoen kunt kamperen

Hou je van kamperen en ben je niet (meer) gebonden aan de schoolvakanties? Dan kun je profiteren van fikse kortingen. Er zijn namelijk verschillende campingkaarten waarmee je buiten het seizoen extra voordelig kunt kamperen. Ik heb er 4 campingkaarten gevonden waarmee je je voordeel kunt doen. Ook kun je lezen welke kampeerkaart mijn voorkeur heeft.

Met deze 4 campingkaarten kampeer je voordelig buiten het seizoen

Ik weet het: kamperen in het hoogseizoen is hartstikke duur. Op het moment dat iedereen vrij is stijgen de prijzen. Zeker op campings met alles erop en eraan moet je flink in de buidel tasten. Dus nu wij buiten het seizoen op vakantie kunnen ben ik op zoek gegaan naar campingkaarten die extra voordeel opleveren. En ik heb er 4 gevonden.

1. De ANWB Kampeerkaart CKE

Met de ANWB kampeerkaart profiteer je niet alleen buiten het seizoen, maar het hele jaar van korting op 1000-den campings of kampeerreizen. Ook kun je deze kampeerkaart gebruiken als vervangend legitimatiebewijs en dankzij de inbegrepen WA-verzekering is je hele reisgezelschap (tot 6 personen maar liefst) gedekt voor schade aan de camping of aan de eigendommen van mede kampeerders. Kijk voor meer informatie over deze kaart op ANWB kampeerkaart.

2. Best Deal Campingcard

Met de gratis Best Deal campingcard kun je tijdens je kampeervakantie veel geld besparen. Op vertoon van je persoonlijke campingkaart ontvang je voordeel op honderden campings in Europa en kampeer je tegen een scherp tarief. Zelfs in het hoogseizoen krijg je korting op een kampeerplaats met stroom voor 2 personen plus caravan of camper, vouwwagen of tent.

3. Camping card International

Met de Camping Card International kun je wel tot 40% korting op 3100 campings in Europa krijgen, in het voor- én laagseizoen. Dus ook in het hoogseizoen.

Als je met een caravan of camper gaat kamperen  dan wil je vast weten welke overnachtingscampings niet ver van de snelweg liggen. Campings die goed te bereiken zijn en zo zijn ingericht dat je de volgende dag je reis snel kunt hervatten. In deze blog vind je 5 doorreiscampings voor als je naar het Zuiden gaat.

4. ACSI card

De CampingCard ACSI is niet gratis, maar als je deze campingkaart aanschaft zal je vakantie zeker voordeliger uitvallen. Met deze kaart betaal je namelijk in het voor- en naseizoen tussen de 12,– en 20,– per overnachting voor 2 personen. En dat is de helft van de prijs die je in het hoogseizoen betaalt. Je koopt de ACSI campinggids in de boekwinkel of via deze link. Op de achterflap van deze gids vind je de kortingskaart waarmee je tot wel 50% goedkoper kampeert in het voor- en naseizoen.

Daarnaast is er CampingCard ACSI-app waarmee je makkelijk een camping óf camperplaats kunt vinden. Handig voor als je onderweg bent.  Deze speciale app kun je op drie apparaten tegelijk gebruiken.

Welke kampeerkaart hebben wij genomen?

Toen wij een aantal jaar geleden buiten het seizoen op vakantie gingen hebben wij gebruik gemaakt van de ACSI kampeerkaart. Ook dit jaar kiezen wij voor deze kaart. Want met deze kortingskaart kun je niet alleen voordelig kamperen, je ontvangt ook 2 campinggidsen met alle aangesloten campings in verschillende landen. En dat zijn er nogal wat. Je kunt dus op je gemak kijken welke aangesloten campings op jouw route liggen.

Wil je meer informatie over de andere campingkaarten die ik noemde, maar ook de voor- en nadelen van deze kaarten. In dit artikel van Kampeermeneer vind je een goede vergelijking van deze kortingskaarten.

Maar jij gebruik van een kortingskaart als je gaat kamperen?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.