de HotelWeek

De HotelWeek is er weer. Dus sla je slag!

De HotelWeek is er weer!  Dat betekent dat wanneer je in de week van 14 t/m 20 november bij Hotelspecials een overnachting boekt in januari of februari 2023, je veel minder betaalt. De HotelWeek is dus dé perfecte start van het nieuwe jaar! Want je kunt kiezen uit een aantal 3- en 4-sterren hotels tussen de 64€ en 69€ per kamer per nacht en dit is altijd inclusief ontbijt.

Wat is de HotelWeek?

Om te beginnen zal ik eerst uitleggen wat de HotelWeek inhoudt. En dat is eigenlijk heel simpel. De HotelWeek is voor hoteliers een perfecte mogelijkheid om in te spelen op de komende wintermaanden, waarin de vraag naar hotelkamers lager is. Maar voor hotelgasten, zoals jij en ik is het een ideale gelegenheid om deze winter betaalbaar ertussenuit te gaan.

In het artikel Bij welke hotelaanbieder ben je het voordeligst uit? lees je bij welke organisaties je nog meer een voordelig hotel kunt boeken.

Voordelig overnachten tijdens de HotelWeek?

In de week van 14 t/m 20 november kun je dus een van jouw favoriete 3 en 4 sterrenhotels boeken voor een fractie van de prijs. Want in de maanden januari en februari kun je in een select aantal Nederlandse, Duitse én Belgische hotels voor slechts 64€ en 69€ per nacht slapen. En dat is altijd met ontbijt.

De HotelWeek én de kleine lettertjes

Helaas zijn er wel altijd weer die kleine lettertjes. Want zo kun je sommige hotels alleen voor 2 nachten boeken en er komen altijd kosten bij. Zoals servicekosten en toeristenbelasting. Voor servicekosten betaal je 10€ bij 1 nacht en 15€ bij 2 of meerdere nachten. Toeristenbelasting (citytax) is een bedrag dat per plaats verschilt. En kan variëren van € 2,50 (Enkhuizen) tot € 5,35 (Den Haag) per persoon per nacht. Maar er zijn ook hotels bij waar de citytax bij inbegrepen is. Zoals in het Duitse Düsseldorf. Maar los daarvan is het wel een aantrekkelijke actie van Hotelspecials.

Ga jij tijdens de HotelWeek een overnachting boeken?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.