de HotelWeek

De HotelWeek is er weer. Dus sla je slag!

De HotelWeek is er weer!  Dat betekent dat als je in de week van 8 t/m 15 januari 2024 bij Hotelspecials een overnachting boekt voor eerste maanden van het nieuwe jaar, je veel minder betaalt. De HotelWeek is dus dé perfecte start om het nieuwe jaar uitgerust te beginnen! Want je kunt namelijk kiezen uit een groot aantal 3- en 4-sterren hotels die nu veel goedkoper zijn. En altijd inclusief ontbijt.

Wat is de HotelWeek?

Om te beginnen zal ik eerst uitleggen wat de HotelWeek inhoudt. En dat is eigenlijk heel simpel. De HotelWeek is voor hoteliers een perfecte mogelijkheid om in te spelen op de komende wintermaanden, waarin de vraag naar hotelkamers lager is. Maar voor hotelgasten, zoals jij en ik is het een ideale gelegenheid om deze winter betaalbaar ertussenuit te gaan.

In het artikel Bij welke hotelaanbieder ben je het voordeligst uit? lees je bij welke organisaties je nog meer een voordelig hotel kunt boeken.

Voordelig overnachten tijdens de HotelWeek?

In de week van 8 t/m 15 januari 2024 kun je dus een van jouw favoriete 3 en 4 sterrenhotels boeken voor een fractie van de prijs. Want in de maanden januari en februari kun je in een select aantal Nederlandse, Duitse én Belgische hotels vanaf €69,– per nacht slapen. En dat is altijd met ontbijt.

De HotelWeek én de kleine lettertjes

Helaas zijn er altijd weer die kleine lettertjes. Want zo kun je sommige hotels alleen voor 2 nachten boeken en er komen altijd kosten bij. Zoals servicekosten en toeristenbelasting. Voor servicekosten betaal je 10€ bij 1 nacht en 15€ bij 2 of meerdere nachten. Toeristenbelasting (citytax) is een bedrag dat per plaats verschilt. En kan sterk variëren. Maar er zijn ook hotels bij waar de citytax bij inbegrepen is. Zoals in het Duitse Düsseldorf. Maar los daarvan is het wel een aantrekkelijke actie van Hotelspecials. Zeker nu een hotelovernachting niet meer zo voordelig is.

Ga jij tijdens de HotelWeek een overnachting boeken?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.