Het laatste tafeltje

Het laatste tafeltje: last minute maaltijd met korting

Het Laatste Tafeltje is hét platform als je met korting uit-eten wilt. Op Het Laatste Tafeltje worden namelijk iedere dag lokale lunch- en dineraanbiedingen tegen een gereduceerd tarief aangeboden. Met de app van Het Laatste Tafeltje kun je namelijk de laatste beschikbare tafels bij restaurants in jouw omgeving ontdekken en profiteren van aantrekkelijke kortingen. Hoe het werkt lees je in deze blog.

Het laatste tafeltje: last minute maaltijd met korting

Het Laatste Tafeltje kun je vergelijken met de laatste stoelen in een vliegtuig die je tegen een gereduceerd tarief kunt afnemen. Last minutes zijn zo ingeburgerd dat ze niet alleen voor vliegreizen worden aangeboden, maar ook voor autohuur, hotelovernachtingen en busreizen. Maar ook de horeca heeft ontdekt hoe zij op de valreep van hun lege tafeltjes af kan komen. Namelijk door last minute maaltijden met korting aan te bieden.

Op Het Laatste Tafeltje vind je iedere dag de beste diner- en lunchdeals in alle provincies.  Dus niet alleen in Groningen waar dit concept is ontstaan. Inmiddels zijn er restaurants in heel Nederland die het platform inzetten om gasten aan te trekken als ze onvoldoende reserveringen hebben of een annulering krijgen.

Op de website zie je trouwens niet alleen scherpe diner- en lunchdeals. Tegenwoordig kun je ook afhaalmaaltijden, high tea en high wine/-beer met korting afnemen. Zelfs hotelovernachtingen en complete wijnpakketten staan er bij.

Hoe werkt het laatste tafeltje?

Om van de korting  gebruik te kunnen maken maak je eerst een profiel aan. Dat gaat heel eenvoudig en snel via de aanmelden/inloggen knop die je rechtsboven op de pagina ziet staan. Ook kun je gelijk inloggen met je Facebookaccount.

Maar ook als je geen profiel wilt aanmaken kun je meedoen. Nadeel is dat je dan wel van te voren moet afrekenen en je e-mailadres moet geven om de beste dinerdeals te kunnen bemachtigen!

Download de app 

Wil je op elk moment van de dag kunnen zien waar een goede aanbieding is en snel kunnen reserveren?  Download dan de app op je smartphone. Reserveren en betalen is dan super simpel.  Je klikt op je favoriete aanbieding, klikt op ‘pak deze tafel’, je vult de reserveringsgegevens in en klaar ben je. De couponcode en de reserveringsbevestiging ontvang je gelijk in je mail. En dat is het enige dat je nodig hebt om aan te schuiven.

Het Laatste Tafeltje
De laatste tafels worden met korting via Het Laatste Tafeltje aangeboden

En daarna, genieten maar. Na afloop natuurlijk nog wel even afrekenen. Maar wel dát gereduceerde bedrag.

Heb jij weleens een tafeltje via het Laatste Tafeltje gereserveerd?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.