Cadac multifunctionele barbecue

De Cadac safari chef 2 lite, een multifunctionele barbecue voor op vakantie

Onze nieuwe aanwinst de Cadac safari chef 2 lite is een multifunctionele barbecue. Een BBQ op gas die door zijn handzame model ideaal is voor op de camping. In deze blogpost vertel ik waarom ik zo enthousiast ben over deze multifunctionele barbecue.

Mag je barbecueën op de camping?

Barbecueën in natuur, maar ook op de camping is (vaak) alleen toegestaan als je voorzorgsmaatregelen in acht neemt. Ga dus niet barbecueën als het een lange tijd niet heeft geregend en neem ook geen goedkope wegwerp BBQ mee, die snel kan omvallen. Een Cadac safari chef 2 lite is een veel betere optie. Deze compacte barbecue neem je niet alleen makkelijk mee, er zitten ook meerdere accessoires bij waardoor je de kookmogelijkheden kan uitbreiden.

Multifunctionele barbecue op gas

Deze multifunctionele barbecue weegt nog geen 4 kilo, heeft inklapbare poten en wordt geleverd met een opbergtas met handvatten. Bovendien heeft deze barbecue wel drie verschillende kookoppervlakken; een brander waar een pan of wok op past, een BBQ rooster en een deksel die je ook als soeppan kan gebruiken.

Cadac multifunctionele barbecue

Zo kun je deze barbecue niet alleen gebruiken om een sateetje te grillen. Je kunt ook aardappeltjes bakken of een wokgerecht maken. En door de de pan als deksel te gebruiken, kun je de barbecue zelfs omtoveren tot oven. Handig als je vlees langzaam wilt garen.

Door de piëzo-ontsteking is de brander gelijk klaar is voor gebruik. De afneembare vetpan vangt de kookresten op en beschermt de brander tegen wind. De Safari Chef LP werkt met een slang en drukregelaar op een hervulbare gasfles of met een CADAC Power Pak. Deze moet je wel extra aanschaffen. Bron: Bol.com

Gemakkelijk schoon te maken

Maar dat is nog niet alles. Het rooster van deze multifunctionele barbecue is ook nog eens makkelijk schoon te maken. Door het handzame formaat past het rooster (maar ook de deksel) in een afwasteiltje. Je maakt hem dus ook op de camping eenvoudig schoon met een sopje. En gebruik je deze barbecue thuis? Alle onderdelen kunnen ook in de vaatwasmachine.

Maar er zijn meer apparaten die het campingleven een stuk makkelijker maken. Welke ik apparaten ik altijd meeneem als ik ga kamperen lees je in deze blogpost.

Ik promoot de Cadac safari chef 2 lite omdat ik er zelf heel enthousiast over ben. Maar ook omdat, als je deze barbecue koopt bij Bol.com, ik er een heel klein beetje geld mee verdien. Daarvan bekostig ik mijn website. Dat geld komt trouwens van Bol.com. Dus niet van jou. Als jij via deze link deze barbecue bestelt betaal je niets extra’s.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.