Onder de loep hapjes aan huis

Dit keer neem ik Hapjes aan Huis “onder de loep”. Ik zoek uit wat je kunt verwachten als je van deze online bestelservice gebruikmaakt. Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is en of je voordelig uit bent met een Hapjes aan Huis-arrangement. Ook kijk ik of er geen addertjes onder het gras zitten als je via Hapjes aan Huis een bestelling doet.

Waarom Hapjes aan Huis?

Het is een terugkerend onderwerp aan het eind van het jaar. Wat voor hapjes doen we met de jaarwisseling en wat zetten we met Kerst op tafel? Want nu we (hoogstwaarschijnlijk) niet uit-eten kunnen tijdens de feestdagen en het liefst drukke supermarkten willen mijden, moeten we op zoek naar een alternatief. En dan kan Hapjesaanhuis.nl uitkomst bieden.

Hoe werkt Hapjes aan Huis?

Maar hoe werkt Hapjes aan Huis? Op de website lees ik dat het bedrijf werkt in heel Nederland. Door een samenwerking met 65 cateraars, kan men elke gelegenheid voorzien van de partyservice. Of het nu gaat om een schaal met hapjes, barbecue, een buffet, een high tea of gourmet, alles kan verzorgd worden. Zelfs een kerstdiner behoort tot de mogelijkheden. Er is dus veel mogelijk. Toch wil ik weleens weten wat je kan verwachten als je een schaal hapjes bestelt maar ook wat het kost.

Wat kun je verwachten?

Het assortiment van Hapjes aan Huis is uitgebreid en wordt op de website mooi gepresenteerd. Er zijn tapas, maar ook plateaus met verschillende vis-, vlees- en vegetarische hapjes en je kunt ook zelf een schaal met hapjes samenstellen.

De hapjes hebben verschillende prijzen. Zo kost een wraprolletje met gerookte zalm €1,80 per stuk, een spiesje gemarineerde en gebakken gamba’s €2,30 en betaal je voor 7 warme rundergehaktballetjes in pindasaus €7,65. Je kunt het dus zo duur maken als je zelf wilt.

Voor iedere bestelling betaal je € 15,00 transportkosten per rit . Dit is inclusief BTW. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er een opslag op de transportkosten wordt gerekend, omdat de keuken in de regio gesloten is of omdat een keuken verder moet rijden dan zijn werkgebied. Wil je precies weten wat je kwijt bent stuur dan een mailtje naar info@hapjesaanhuis.nl of bel 088-600 72 00

Hapjes aan Huis in de praktijk

Hapjes aan Huis werkt samen met cateraars bij jou in de buurt. Die allemaal het assortiment kunnen verzorgen dat op de website staat. De prijs is dus overal hetzelfde. Als je via de website bestelt wordt je bestelling via Hapjes aan Huis doorgegeven aan de cateraar bij jou in de buurt. Die bevestigt je bestelling, zorgt voor de bereiding en levering van de bestelling op de afgesproken datum en tijdstip.

Alle bestellingen worden in een gekoelde wagen of thermosdoos thuisbezorgd. Vervolgens staan alle hapjes en salades op schalen. De warme gerechten worden in warmtebakken aangeleverd.

Wil je dit jaar een kerstmenu serveren zonder gedoe in de keuken (en met boodschappen doen)? Je kunt ook een 3 gangen kerstdiner bestellen. Je warmt het diner zelf op en serveert de gerechten op je eigen servies. Je kunt online je kerstdiner bestellen!

Wat vind ik van Hapjes aan Huis?

Heb je iets te vieren en wil je dat alle zorg uit handen wordt genomen? Dan lijkt Hapjes aan Huis mij een uitkomst. Want op het eerste gezicht zijn er veel pluspunten.

  • Op de website zien alle hapjes er smakelijk uit en het aanbod is erg gevarieerd.
  • De kosten zijn gelijk duidelijk.
  • Je hoeft geen boodschappen te doen want alles wordt thuisbezorgd.
  • Uit de reviews blijkt dat alles op tijd wordt gebracht, goed wordt neergezet én met een duidelijke instructie.
  • Als je zelf hapjes wilt maken maar geen ideeën hebt dan kun je deze website ook gebruiken om inspiratie op te doen.

Maar er zijn ook een paar minpuntjes of eigenlijk onduidelijkheden.

  • Door Nederland rekenen zij € 15,00 transportkosten per rit. Dat zijn dus de bezorgkosten. Maar als er dingen opgehaald moeten worden (bijvoorbeeld de warmtebakken of de gehuurde borden) moet je dan nogmaals 15,– betalen?
  • Standaard zitten er geen borden en bestek bij een bestelling. Wil je die erbij bestellen dan kun je dat aangeven. Voor het huren van de borden, bestek en het afwassen betaal € 1,10 per set. (en waarschijnlijk ook extra transportkosten)

Wat vind jij van Hapjes aan Huis? Zou jij gebruikmaken van deze online service?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.