Onder de loep hotelovernachting bij Fletcher

Onder de loep: hotelovernachting bij Fletcher hotels

Dit keer neem ik de hotelovernachting bij Fletcher hotels “onder de loep”. En dan niet een overnachting die je boekt via de website van Fletcher. Ik ga uitzoeken hoe je via Veronica Magazine een hotelovernachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet voor 2 personen kunt boeken. Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is en of je echt voordeliger uit bent als je via deze actie een hotelvoucher koopt. Ook kijk ik of er geen addertjes onder het gras zitten als je via Veronica Magazine een hotelovernachting van Fletcher hotels boekt.

Hotelovernachting van Fletcher

In Veronica Magazine nummer 15, zag ik op de laatste bladzijde een paginagrote advertentie met het opschrift: Alles voor een lekker nachtje weg. Keuze uit diverse hotels en arrangementen. Waarvan een hotelovernachting bij Fletcher er één was. Volgens de beschrijving kreeg je een hotelovernachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet voor 2 personen in één van de ruim 100 Fletcher Hotels in Nederland voor maar €59,90. Te verzilveren t/m 31 augustus 2021.

Hoe werkt het?

Daar wil ik meer van weten. Als je naar VeronicaMagazine/overnachten gaat dan staat er gelijk: tijd om naar buiten te gaan. Met daaronder een aantal aanbiedingen, waaronder die van Fletcher hotels. Als je vervolgens op Fletcher hotels klikt, kom je op een pagina met aanvullende informatie en daaronder een groene ‘bestel nu’ button.

Nu weet ik uit ervaring dat je bij dit soort buttons altijd een beetje moet opletten (voordat je het weet zit je aan een aanbieding vast). Maar bij deze aanbieding is dat anders. Toch is het handig om eerst even door te lezen. Want als je hier klikt kun je zien welke hotels aan deze actie mee doen. Je kunt de voorwaarden bekijken en hier lees je alles over de genomen maatregelen omtrent COVID-19.

Heb je die informatie tot je genomen dan kun je met een gerust hart op de groene button klikken. Je ziet dan de prijs van de overnachting, de transactiekosten (1,50) en wat het totaal bedrag wordt. Daarna kun je het bedrag per Ideal overmaken. Na ongeveer een half uur ontvang je alle benodigde informatie in je mailbox.

De vervolgstappen

Waaronder een mail met een link en een reserveringscode. Je klikt op hotelgeschenk.nl/krant en voert de unieke reserveringscode in, die in je per mail hebt ontvangen. Pas dan kun je een reservering maken bij de hotels die aan de actie meedoen en op de data die nog vrij zijn.

Zoals je op onderstaande foto ziet zijn er in de maand mei nog heel veel kamers beschikbaar (groene vakjes).Maar je ziet ook dat je op vrijdag én zaterdagnacht een toeslag van €10,00 moet betalen (licht groen). En dat je voor de andere dagen (grijze vakjes) pas 28 dagen voor aankomst kunt boeken!

Misschien denk je nu ‘Waarom zie ik dit nu pas?’ Als je vóór dat je een voucher had besteld op de voorwaarden had geklikt, dan had je kunnen lezen dat je maximaal 4 kalenderweken voor aankomst een hotelovernachting kunt boeken.

Ben je voordeliger uit met deze Fletcher aanbieding van Veronica Magazine?

Voor een Flechter aanbieding van Veronica Magazine betaal je €59,90. (voor een overnachting op vrijdag en zaterdag betaal je €10,– extra). Daarnaast wordt per boeking eenmalig €5,– reserveringskosten in rekening gebracht. Voor een overnachting betaal je dus €64,90.

Boek je via de website van Fletcher dan betaal je bijvoorbeeld voor hotel Marijke in Bergen €84,00. Dus met deze actie ben je bijna €20,– voordeliger uit.

Wat vind ik van hotelovernachting bij Fletcher hotels?

Op het eerste gezicht vind ik deze hotelovernachting bij Fletcher hotels van Veronica Magazine een leuke aanbieding. Je weet gelijk wat je moet betalen en het scheelt toch flink met het bedrag wat je normaal voor zo’n overnachting moet betalen. Daarnaast hoef je geen abonnee te zijn van Veronica Magazine om van deze aanbieding gebruik te maken.

Maar ik plaats ook een paar kanttekeningen:

  • Als je gaat boeken dan is het verstandig om de voorwaarden e.d. goed door te lezen. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Je kunt maximaal 4 weken voor je vertrekdatum een hotel reserveren.
  • Voor een overnachting op vrijdag- en zaterdagavond betaal je een toeslag van €10,–.
  • Deze actie is alleen geldig voor een 3-sterren hotel. Kies je voor een 4-sterren hotel, dan betaal je €5,– extra per persoon, per nacht.
  • Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers beschikbaar voor deze actie. Dus als er op de website nog voldoende kamers vrij zijn wil dat niet zeggen dat het ook zo is als je via deze actie gaat boeken.
  • In de advertentie staat dat een overnachting met ontbijt normaal €119,80 kost. Volgens mij is dat goedkoper.

Dus wil je gebruik maken van deze aanbieding? Lees dan goed de kleine lettertjes. Maar hou je van een voordelig avontuur? Of ben je flexibel ingesteld. Dan is deze aanbieding zeker een aanrader. Er zijn namelijk op dit moment maar weinig hotels waar je voor nog geen 70,– kunt overnachten en ontbijten.

Maak jij weleens gebruik van dit soort hotelaanbiedingen?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.