reclamefolders

Hoe je ook zonder reclamefolders geen aanbieding hoeft te missen

Wekelijks gaan hier 2 grote stapels reclamefolders door de brievenbus. Aan de ene kant leuk, want zo ben ik gelijk op de hoogte van alle aanbiedingen. Maar als ik alles heb bekeken, belanden die folders linea recta bij het oud papier. En dat is hartstikke zonde, omdat je ook zonder reclamefolders geen aanbieding hoeft te missen. Alle aanbiedingen staan namelijk ook online. En dat scheelt een hoop papier.

Geen reclamefolders meer in de brievenbus!

Natuurlijk wil ik op de hoogte blijven van wat er in de aanbieding is. Het kan namelijk zomaar zijn dat het Kruidvat voordelige treinkaartjes heeft, het Trekpleister een leuke fietsroute met lunch aanbiedt of dat het bij Lidl tijd is voor het wintersportassortiment. Maar ook dat er ergens een scherpe aanbieding is voor stofzuigers. Want nu die van mij opeens de geest heeft gegeven, wil ik graag weten waar ik voor niet te veel geld een nieuwe kan kopen. Maar daarvoor hoef ik geen stapel reclamefolders op de mat.

Want voor een nieuwe stofzuiger start ik mijn zoektocht vanuit mijn luie stoel. Online kun je namelijk complete koopgidsen vinden, waarmee je niet alleen alle stofzuigers kunt vergelijken. Je ziet ook welke merken bij welke webshops het voordeligst zijn. Hierdoor weet ik gelijk welke stofzuiger ik moet kopen. Dus ook daarvoor heb ik geen reclamefolders nodig.

Hoe je zonder reclamefolders geen aanbieding hoeft te missen

Maar voor alle aanbiedingen heb ik de app van reclamefolder.nl op mijn telefoon gezet. Dit is app waarin je van alle winkels de reclamefolders en aanbiedingen kunt bekijken. Zelfs de aanbiedingen van winkels waarvan ik nooit een papieren folder kreeg, staan erin. Daarnaast zie je wanneer de aanbiedingen ingaan maar ook tot wanneer ze geldig zijn. Bovendien zie je de populairste aanbiedingen en worden alle aanbiedingen nog eens per categorie gepresenteerd.

Daarnaast kun je ook via Instagram op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen. Via @budgethome of op de website van Budgethome zie je iedere week een selectie van de leukste woonaanbiedingen.

Ja-Nee sticker op de brievenbus

Nu ik weet hoe ik online op de hoogte kan blijven van wat er in de reclame is, heb ik ook maar eens een ja-nee sticker gehaald. Deze sticker kun je gratis halen in het gemeentehuis,  maar ook online bestellen bij Gratis.nl. Ze zijn er in 2 soorten:

  • NEE-NEE-sticker: je krijgt dan geen reclamedrukwerk maar ook geen huis-aan-huisbladen in je brievenbus.
  • NEE-JA-sticker: Je krijgt dan geen reclamefolders in je brievenbus, maar wel huis-aan-huisbladen.
reclamefolders nee ja

Als je helemaal geen ongeadresseerd reclamedrukwerk wilt ontvangen, dus ook geen huis-aan-huisbladen kun je ook een NEENEEsticker op je brievenbus plakken.  Daarnaast kun je je bij Postfilter afmelden voor geadresseerde reclame.

Hoe blijf jij op de hoogte van de aanbiedingen? Online of via de reclamefolders die je in je brievenbus vindt?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.