Onder de loep: Sharing diner bij de Beren

Sharing diner is dat je samen de hele avond van een tafel vol lekkere gerechten kan genieten! En dat kan nu heel voordelig. Albert Heijn en restaurantketen De Beren bieden namelijk een Dare to Share arrangement voor 2 personen aan, voor de helft van de normale prijs. Maar wat is Sharing diner eigenlijk en tot wanneer is deze actie geldig? En waar moet je verder rekening mee houden? Je leest het op Mam is de hort op.

Wat is Sharing diner?

Dare to Share of shared dining betekent dat er meerdere gerechten op je tafel worden gezet. En dat je die deelt met je tafelgenoten. Je kan het een beetje vergelijken met tapas. Maar dan net even anders. Bij tapas bestelt iedereen voor zichzelf. Bij shared dining bestel je gerechtjes die je met z’n tweeën moet delen.

Als alle gerechtjes op tafel komen, dan ziet het er uit als een waar feest. De hele tafel staat vol met allerlei gerechten. Het is dus een ideale manier om eens wat anders te proberen dan normaal.

sharing diner
Sharing diner lijkt tapas. Maar dan net even anders.

Dare to Share arrangement bij restaurant de Beren

Toen ik boodschappen deed bij Albert Heijn zag ik de aankondiging van het Dare to Share arrangement bij restaurant de Beren. Helaas waren alle folders op, dus de informatie die ik deel heb ik van internet moeten halen. Deze informatie heb ik erover gevonden.

De Beren is een restaurantketen met vestigingen in het hele land. Het concept is begonnen met een eetcafé in Rotterdam en is nu een professionele formule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland.

Hoe werkt deze sharing diner actie?

De vouchers Dare to Share zijn van 25 november t/m 25 december 2022 voor 37,50 euro te koop in de AH supermarkt of via deze website. Met de voucher ga je naar de website, reserveer je een tafel en vul je het unieke nummer (vouchercode) in. De vouchercode moet je daarna meenemen naar het restaurant.

Je kunt de voucher verzilveren van 2 januari t/m zondag 31 maart 2023 op maandag t/m vrijdag, m.u.v. nationale feestdagen en Valentijnsdag. Desserts en drankjes zijn niet bij deze actie inbegrepen. Daarnaast mogen er maximaal 2 vouchers per gezelschap gebruikt worden.

Uit welke gerechtjes kun je kiezen en wat kost het?

Als ik de info op de website goed begrijp dan betaal je voor een sharing diner 37,50 euro i.p.v. 75,–. Voor dit gereduceerde bedrag krijg je 8 Dare to Share gerechtjes naar keuze voor 2 personen. Oftewel je bestelt 8 gerechtjes die je samen opeet. Je moet hierbij denken aan een schaal tortillachips met toppings, 2 stokjes saté, maar ook gewokte haaspuntjes behoort tot de mogelijkheden. Maar ik zie er ook garnalen, zoete aardappel en vega gerechtjes tussen staan. Je kunt uit alle Dare to Share gerechtjes kiezen die op de menukaart staan, behalve de desserts. Daarvoor moet je extra betalen.

Wat vind ik van Dare to Share bij de Beren?

Uit-eten gaan is niet goedkoop tegenwoordig en daarom zijn restaurantacties altijd leuk. En dat geldt ook voor Dare to Share bij de Beren. Toch moet je bij aanbiedingen altijd een beetje opletten.

  • Met de voucher kun je 8 Dare to Share gerechtjes bestellen voor twee personen. De gerechtjes kosten tussen de 6,– en 10,– en variëren van vlees, vis, vegetarisch en bijgerechten.
  • Je kunt uit alle Dare to Share gerechtjes maar niet op de desserts.
  • Vind je een gerechtje heel erg lekker, dan mag je dat 2 keer bestellen.
  • Wil je met meerdere mensen van de actie gebruikmaken hou er dan rekening mee dat je maximaal 2 vouchers per gezelschap mag gebruiken.
  • Alle drankjes die je bestelt, zijn niet inbegrepen bij de actie. Dus moet je extra betalen.
  • De actie loopt van 2 januari t/m 31 maart 2023. Maar alleen van maandag t/m vrijdag en niet op nationale feestdagen en Valentijnsdag.

Dit is een greep uit de meest gestelde vragen en antwoorden. Wil je meer weten kijk dan even hier.

Meer budgettips om uit-eten te gaan

Natuurlijk heb ik nog meer voordelige dineraanbiedingen gevonden. Dus wil je budget restauranttips, kijk dan even op deze websites. Je weet maar nooit of er wat voor je bij is.

Heb jij nog meer budgettips om uit-eten te gaan? Laat deze dan gerust achter in de comments of op mijn Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.