verwen je kind met een kleinigheidje

Verras je kind af en toe met een kleinigheidje

Wil jij je kind op z’n tijd verrassen met een kleinigheidje? Want misschien ben je een weekendje ‘de hort op’ geweest met vriendinnen, waardoor je kind je enige tijd heeft moeten missen. Hoe leuk is het om deze bij thuiskomst een cadeautje te geven? Ook wanneer je kind een diploma behaald heeft of bijvoorbeeld voor het eerst naar school gaat, kan het leuk zijn deze te verwennen. Het is een enorme prestatie en vaak een spannend moment voor kinderen.

Laat een schooltas bedrukken met een naam

Een typisch voorbeeld van een cadeau waaraan je kunt denken in deze situaties is een eerste schooltas. Vanaf de dagopvang en peuterspeelzaal komt deze rugzak van pas. Geef de rugzak of schooltas een persoonlijk tintje, door deze te laten bedrukken met de naam van je kind. Niet alleen maakt dit de schooltas persoonlijk, het heeft ook een praktische kant.

De bedrukking op de tas maakt dat je kind deze niet snel kwijt zal raken en sneller herkent als deze van de dagopvang of peuterspeelzaal opgehaald wordt aan het eind van de dag. De rugzakken voor kinderen worden in tal van verschillende varianten aangeboden. Ga je voor een roze, of bijvoorbeeld gele rugzak? Geef je jouw zoon een schooltas in een thema, zoals bijvoorbeeld Cars, of juist in een neutrale uitvoering? Er zijn verschillende webshops die de schooltassen voor kinderen aanbieden.

Tip: kijk eens naar de trendy Teddy rugzakken van Kidslabel! Als moeder smelt je bij het zien van je kind met deze rugzak. Ze hebben de vorm van de kop van een beertje en zijn gemaakt van een hele zachte stof. Kies tussen het lichte model en het stoere donkere model. 

Verras je kind met een setje kleurpotloden, kleurboeken en stickers 

Niet alleen een rugzak is een leuk cadeau voor je kind, wanneer deze een spannende fase doormaakt of een puike prestatie heeft neergezet. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van kleurpotloden, een mooi kleurboek en bijvoorbeeld een vel met stickers. Kinderen vinden het zeker op jonge leeftijd heerlijk om uren te kleuren. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten in deze kleurboeken. Terwijl jij een weekendje de hort op gaat met je vriendinnen, heeft je kind thuis de tijd van zijn of haar leven met het kleurboek wat je het kind onlangs gegeven hebt. Kies je voor een kleurboek in een thema als Frozen, of ga je juist voor een kleurboek met een grote diversiteit aan dieren? 

En als je kinderen ouder zijn

Wil je je kind een herinnering geven die ze nooit meer vergeten? Bijvoorbeeld na het afsluiten van de basisschool of bij het behalen van hun eerste schooldiploma. Neem ze dan mee op reis. Want toen onze kinderen een diploma hadden behaald, hoorde daar een reisje bij. Dat is traditie in ons gezin. We zijn met deze gezinstraditie begonnen toen de kinderen afscheid namen van de basisschool. Aan het eind van groep 8 mochten zij elk met één van de ouders een weekendje naar een Europese stad. Maar ook daarna volgden er leuke reisjes. Welke dan waren lees je in deze blogpost.

Verras jij je kind weleens als die een bijzondere prestatie heeft behaald?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.