Supermarktacties

Ga een voordelig dagje uit met supermarktacties

Een dagje naar een pretpark kost een gemiddeld gezin 100 euro las ik in een oud bericht van Blik op Nieuws. Vooral een dagje uit naar de dierentuin of een bezoek aan een pretpark is de afgelopen vijf jaar flink duurder geworden. Een dagje uit met het hele gezin loopt dus flink in de papieren. Hoe je met supermarktacties voordelig een dagje uit kunt gaan, lees je in deze blog.

Voordelig dagje uit met supermarktacties

Gelukkig zijn er supermarktacties die op uitstapjes flinke korting te geven. Daarvoor hoef je niks anders te doen dan in bepaalde periodes je boodschappen te doen in bepaalde supermarkten.

Dagje Uit Actie van Jumbo

Zo hield Jumbo supermarkten dit voorjaar “De Dagje Uit Actie” . Bij iedere 10 euro aan boodschappen kreeg je een munt waarmee je flinke korting krijgt op de leukste dagjes uit! Alle dagjes-uit die meedoen zijn op de website onderverdeeld in verschillende categorieën zoals: pretparkenmusea en dierentuinen. En zie je gelijk welk bedrag je kunt besparen.

Dagje Uit Actie van Jumbo 2017

Lidl museumactie

Met de museumactie van Lidl kun je van 29 mei t/m 25 juni voor slechts 1,– euro per persoon een museum of een kasteel bezoeken. Het enige wat je hoeft te doen is voor 10 euro boodschappen te doen bij Lidl, je kassabon bewaren en online je gegevens in te voeren. Als je dat hebt gedaan hoef je alleen nog de voucher uit te printen. Op vertoon van deze voucher kun je aan de kassa van één van de deelnemende musea of kastelen voor slechts € 1,00 een entreebewijs kopen. In Ontdek een museum of een kasteel kun je nog eens nalezen hoe deze actie werkt.

supermarktacties
Museumactie van Lidl

40% korting op musea en culturele uitstapjes bij Albert Heijn

Ook AH heeft momenteel een kortingsactie lopen. Ik kwam er toevallig achter toen ik tijdens het boodschappen doen een folder met daarop “40% korting op 30 musea en culturele uitstapjes door heel Nederland” in een rek zag staan. Helaas was de folder, dat een mapje bleek te zijn, erg onduidelijk. Er stond geen informatie in. Het enige wat erin stond was “geniet voordelig van een cultureel uitstapje”. Maar hoe en wanneer kon ik nergens ontdekken.

Ook van de achterkant van het mapje werd ik niet veel wijzer.  Daar stond alleen dat de actie geldig is van 29 mei t/m 25 juni, dat de kassabon je entreebewijs is en dat je de bewuste kassabon in dit mapje kunt bewaren. Dat was alles. Er stond niet eens een website op waar je naartoe kon voor meer informatie.

supermarktacties
40% korting op musea en culturele uitstapjes bij Albert Heijn

Er zat dus niets anders op dan even een rondje internet de doen voor aanvullende informatie. In de AH folder van week 22 vind ik een aankondiging van de actie. En als ik doorklik kom ik op een pagina waarop de culturele uitstapjes nader worden beschreven. Maar ook dan moet je ze stuk voor stuk aanklikken om te zien wat het is en welk voordeel te behalen valt.

Kortom een vage actie van Albert Heijn. Waarbij je veel moeite moet doen om te kunnen achterhalen welk voordeel er te behalen is.

Maak jij gebruik van kortingsacties van supermarkten voor een dagje uit?

Related Posts

4 thoughts on “Ga een voordelig dagje uit met supermarktacties

  1. Die van de Efteling van de Albert Heijn hebben we een paar jaar geleden gedaan.
    Deze keer hadden we dat weekend al geboekt, dus was het niet nodig! ?

    Maar als je er voordeel uit kan halen, waarom niet hè!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.