Voorkom diefstal op de piste

Voorkom diefstal op de piste met een ski- of snowboardslot

Diefstal op de piste komt steeds vaker voor. Want ski’s en snowboards die tijdens de lunch of de après-ski onbeheerd achtergelaten worden, zijn heel eenvoudig mee te nemen. Toch zie je maar weinig ski’s op slot staan. Eigenlijk is dat raar. Je fiets zet je toch ook op slot. Waarom je ski’s of snowboard dan niet? Dus voorkom diefstal op de piste met een ski- of snowboardslot.

Voorkom diefstal op de piste met een ski- of snowboardslot

Je leest weleens dat vooral tijdens de lunch en de apres-ski, dieven hun slag slaan. Bij zo’n bericht moet ik terug denken aan die ene wintersport. Ik had op de piste snel mijn ski’s in een rek gezet omdat ik zag dat er net een plek vrij kwam op het overvolle terras. Dus ik haastte me om dat tafeltje te bemachtigen. Na afloop van de lunch liep ik gedachteloos naar de plek waar ik mijn ski’s had achtergelaten. Maar waar ik ook keek, ik zag ze niet staan. Mijn ski’s waren weg. De paniek sloeg toe. Had ik mijn ski’s maar op slot gezet. Had ik dat maar gedaan.

Ga je voor de eerste keer op skivakantie? In deze blog vind je alle wintersporttips die ik in de loop der jaren heb verzameld en zeker van pas kunnen komen als je voor de eerste keer op skivakantie gaat.

Boze droom

Gelukkig was het schrikbeeld van mijn gestolen ski’s geen werkelijkheid. Na een tijdje goed zoeken zag ik mijn ski’s gewoon in een rek staan. Ik had ze zonder na te denken ergens neergezet en was vergeten waar ik ze had achtergelaten.

Hoewel diefstal op de piste nog steeds voorkomt kan het ook gebeuren dat je ski’s of snowboard tijdens het lunchen of de après-ski worden verzet. Zet ze op de skipiste dus op slot. Voor het geld hoef je het niet te laten. Voor nog geen 2 tientjes heb je al een skislot waarmee je een hoop ellende kunt voorkomen.

Voorkom diefstal op de piste

Bij Wintersportartikelen.nl kun je ook ski- en snowboardsloten kopen. Waarmee je je dure materiaal heel gemakkelijk tegen diefstal beveiligen. Het 3-cijferige slot is eenvoudig in gebruik en is gemaakt van stevig kunststof. En met de staalkabel van 80 cm kun je je ski’s of snowboard gemakkelijk aan elkaar of aan een rek vastzetten. Zo kun je ze met een gerust hart achterlaten als je gaat pauzeren. En als je daarna weer gaat skiën stop je het slotje gewoon in de zak van je skibroek.

Zet jij je ski’s of snowboard altijd op slot als je gaat après-skiën?

Gerelateerde berichten

25 gedachten over “Voorkom diefstal op de piste met een ski- of snowboardslot

  1. hallo Esmay leuk dat je zo enthousiast bent. Wil je ook nog even de Facebook pagina van Mam is de hort op liken Dan kun je meedoen.

  2. Hallo Fleur, leuk dat je meedoet met de win-actie om snowboard- of normale slotjes te winnen. Om mee te kunnen doen moet je alleen nog even de Facebookpagina van Mam is de hort op liken.

  3. wat grappig om dit te lezen joh. Ik wist heel niet dat een ski of snowboard slot bestond. Zo zie je ook maar weer gelijk dat ik geen verwend snowboard ben. Ik ben ooit eens op wintersport geweest om te snowboarden, maar dat was geen succes. Ik ben namelijk een echte koukleum!

  4. Och jee, wat zal je toen geschrokken zijn en wat een goed idee een slot en voor het egld moet je het zeker niet laten. Hier skiën we nooit, maar dit is een hele verstandige tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.