Over mij

Leuk dat je mijn blog hebt gevonden.  Wat wil je van mij weten? Hoe ik heet? Waar ik woon?  Ik zal het je allemaal vertellen. 

Laat ik me eerst eens aan je voorstellen. Ik ben Marion Stam en ik ben het gezicht van Mam is de hort op. Een creatieve duizendpoot met een hoofd vol ideeën die het leuk vindt om de hort op te gaan zonder dat het veel hoeft te kosten.

Ik verdiep mij graag in de vele aanbiedingen die ik voorbij zie komen. En ik zoek graag uit of een aanbieding werkelijk zo voordelig is  of dat er toch een addertje onder het gras zit.

 

Hollander in Fryslân

In 2001 ben ik verhuisd van het midden van het land, naar een woonboerderij op het Friese platteland op de grens van de provincie Groningen. Samen met man en 2 studerende kinderen, waarvan er inmiddels een het huis uit is, verzorg ik naast mijn vrijwilligerswerk onze binnen- (een woonboerderij) en de buitenboel (een paard, een pony, twee geiten, een hond, een kat en een gigantische tuin.

Ik geniet van de rust op het platteland maar vind het ook heerlijk om mij onder te dompelen in het bruisende leven van de “grote”stad. Dat is dan ook de reden waarom ik altijd op zoek ben naar voordelige treinkaartjes, een gunstig geprijsd hotel en naar leuke tips om simpel weg te gaan zonder dat je hele budget eraan op gaat. Mijn tips en trucs op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer deel ik op mijn blog, maar ook op Facebook en Twitter.

Kortom ik ben een “vliegende Hollander in Fryslân” die graag de hort op gaat maar ook weer blij is als zij de drukte achter zich kan laten.


 

 

Thema door Anders Norén