Wil je samenwerken?

Drie keer per week, meestal op maandag, woensdag en vrijdag verschijnt er op Mam is de hort op een blogpost over reizen, slapen, eten & en drinken. En nog meer. Daarnaast ben ik actief op FacebookTwitter en Instagram.  

Ook op het gebied van samenwerken heb ik wel wat te bieden.  Hoewel je alleen sneller gaat , bereik je samen meer en kom je verder. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.

Samenwerken met jou/u

Wil je dat ik  een advertorial schrijf voor jouw bedrijf of een review over een hotelverblijf, een bezoek aan een restaurant of een leuke activiteit? Daar ben ik altijd voor in.

Vraag mij gerust of ik een een hotel wil testen, een eetgelegenheid wil uitproberen of een evenement wil bezoeken om er vervolgens een stukje  over te schrijven. Mocht ik niet zo gecharmeerd zijn van een bepaald artikel, verblijf of wat ik op mijn bord gepresenteerd krijg dan zal ik eerlijk zijn,  maar het nooit in het openbaar afkraken. En ik zal altijd in mijn blog vermelden als het om een gesponsord artikel of om een samenwerking gaat.

Organisaties die een artikel van Mam is de hort op hebben gepubliceerd.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik een gastblog schrijf voor jouw website. Zo schreef ik een gastblog over Grenzeloos skiën in de Italiaanse Dolomieten voor Liefde voor reizen.

Samenwerken met mij

Ondanks dat ik een neus heb voor voordelige uitjes en veel informatie heb verzameld hoe je simpel weg kunt voor niet teveel, weet ik natuurlijk niet alles. Vandaar dat ik het ook leuk vind om met anderen samen te werken.

Dus ga jij zelf ook graag de hort op. Ken je een leuk adresje om (voordelig) te eten, of een “geheime plaats” in de stad waar je voor niet teveel geld je auto kunt parkeren? Of heb je een tip of tric die helemaal past in het motto: simpel weg voor niet teveel en wil je jouw ideeën met mij delen?  Misschien kun je gastblogger worden. Ik kan jou daarvoor niet betalen maar het is een kleine moeite om jou en je blog in het zonnetje te zetten op Facebook en Twitter.

Ook is het mogelijk om jouw artikel (of een link er naartoe) op mijn website te plaatsen. Zodat jij meer naamsbekendheid krijgt. Ik zorg dan voor de opmaak van het artikel, dat het wordt geplaatst op Mam is de hort op en verschillende keren wordt gedeeld op sociale media. 

Op Mam is de hort op verscheen: 

Neem gerust contact met mij op

Meer informatie over bezoekersaantallen en tarieven vind je in mijn Mediakit. Wil je met mij samenwerken? Stuur dan een mail naar marionstam25@gmail.com. Want samen bereiken wij meer ondernemende vrouwen die graag de hort op gaan!