high tea met korting

Een winterse high tea met korting! Dat wil je toch. En het kan ook nog, want met de AH ticketdeals kun je bij wel 95 restaurants van Fletcher Hotels in héél Nederland van deze actie gebruikmaken. Hoe deze actie werkt leg ik uit in deze blog.

High tea voor de helft van de prijs

Toen ik bij AH mijn boodschappen deed viel me het gelijk op: Winterse high tea met korting. Helaas waren de blauwe folders op dus moest ik zelf op zoek gaan naar meer informatie. En dat viel niet mee. Op Tickets AH kun je weliswaar de voorwaarden vinden, maar voor aanvullende informatie moest ik goed zoeken. Het enige wat ik vond was dat je voor een winterse high tea voor 2 personen bij één van de ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels 27,50 euro betaalt. En dat je wordt voorzien van heerlijke zoete en hartige lekkernijen onder het genot van een kop thee (of koffie). De looptijd van deze actie is van 05-01-2024 t/m 04-02-2024. That’s it. De rest moet je zelf uitzoeken. Dus dat heb ik voor je gedaan.

Er zijn meer supermarkten die kortingsacties aanbieden voor pretparken, dierentuinen of andere attracties. Zoals high teas.

Hoe werkt deze actie?

Om mee te doen aan deze actie bestel je op de website van Ticket AH een reserveringscode. Maar vóór je dat kan doen moet je eerst inloggen. Heb je daar (nog) geen zin in of wil je eerst meer weten? De informatie die ik vond heb ik hieronder op een rijtje gezet.

 • De unieke reserveringscode geeft recht op een High Tea voor twee personen in één van de ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels. 
 • Niet alle hotels doen mee: Hotel Gilde, Stadshotel Den Haag, Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg, Hotel Rotterdam-Airport, Beachhotel Scheveningen, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens, Pastarestaurant Laguna, De Kromme Dissel en Restaurant NEXT zijn uitgesloten van deelname. Wil je zien welke hotels wel meedoen? Klik dan HIER.
 • De High Tea duurt maximaal 2,5 uur en vindt plaats tussen 13:00-15:00 uur.
 • Vooraf reserveren via de actiewebsite www.highteabijfletcher.nl is verplicht en is mogelijk tot 24 uur voor aanvang.
 • De inhoud van de High Tea kan per restaurant verschillen. 
 • Je kunt de reserveringscodes t/m 04-02-2026 verzilveren.

De kleine lettertjes die van grote invloed kunnen zijn op deze actie

Los van het feit dat de informatie nogal summier is valt mij ook op dat er weer wat ‘addertjes’ onder het gras zitten. Namelijk de kleine lettertjes die van grote invloed kunnen zijn op deze winterse high tea met korting.

 • Deze actie is niet geschikt voor een High Tea op een specifieke datum en/of in een specifiek restaurant. 
 • Voor deze actie wordt per restaurant dat meedoet een aantal (maar niet alle beschikbare) plaatsen beschikbaar gesteld. Het beschikbare aantal plaatsen kan per periode variëren en wordt beïnvloed door de populariteit van het voorkeursrestaurant op dat moment (als gevolg van feestdagen, vakanties, week- of weekenddag etc.). 
 • Er zijn niet op ieder moment, bij ieder van de deelnemende restaurants, plaatsen beschikbaar voor deze actie. Het kan dus voorkomen dat een restaurant bij jou in de buurt of op de datum dat jij kunt niet beschikbaar is. Je moet dan op zoek naar een andere locatie of naar een ander moment om van de aanbieding gebruik te maken. 
 • Ook kan er geen garantie worden gegeven dat er meerdere reserveringscodes verzilverd kunnen worden voor dezelfde dag in hetzelfde restaurant. Er geldt een maximum van 6 personen (3 unieke reserveringscodes) per gezelschap. 
 • En als laatste is het ook mogelijk om zonder opgaaf van reden de aankoop te ontbinden gedurende 14 dagen na aankoop.

Wat vind ik van deze winterse high tea met korting?

Op het eerste gezicht is het een leuke aanbieding. Een winterse high tea voor 27,50 met z’n tweeën is niet duur. Daarnaast zijn er veel locaties waar je van de aanbieding gebruik kan maken. Maar…… ik vind deze AH actie wel erg vaag.

Ten eerste moet je eerst inloggen om een voucher te bestellen, vervolgens kun je niet zien wanneer en in welk Fletcher restaurant je je voucher kunt verzilveren. De kans is dus heel groot dat het Fletcher hotel bij jou in de buurt of waar jij op dat moment verblijft niet beschikbaar is. En heb je op dat moment dus niets aan deze aanbieding.

High tea met korting maar zonder gedoe

Gelukkig zijn er altijd andere leuke aanbiedingen waar je zonder veel gedoe gebruik van kan maken.

 • Bij Social deal vind je regelmatig leuke kortingen en kun je meteen zien waar én wanneer je van de aanbieding kan genieten.
 • Ook op Groupon vind je leuke korting op een high tea maar ook op een high wine.
 • Voor een high tea, high beer of high wine kun je ook op Ticketveiling.nl kijken.
 • Ook op dagaanbiedingen.nl vind je een overzicht van leuke aanbiedingen.

Wat vind jij van deze aanbieding van AH ticketdeals? Ga jij er gebruik van maken?

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Winterse high tea met korting

 1. Ik heb van de actie gebruik gemaakt en ik kon heel makkelijk mijn locatie kiezen en datum. Het reserveren ging heel makkelijk. Je hoeft niet te verblijven in het hotel je kunt er gewoon heen voor alleen de high tea. Ik kon ook het tijdstip reserveren. Na mijn reservering kreeg ik een bevestiging van mijn locatie. Dus al met al zeer tevreden. Goede aanbieding en heerlijk gegeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.