Lees(ie) zondag week 12

Na een paar weken afwezigheid is hier weer de Lees(ie) zondag week 12 met daarin leuke tips voor de komende zomervakantie. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

4 Campingkaarten waarmee je voordelig buiten het seizoen kunt kamperen

Hou je van kamperen en ben je niet (meer) gebonden aan de schoolvakanties? Dan kun je profiteren van fikse kortingen. Er zijn namelijk verschillende campingkaarten waarmee je buiten het seizoen extra voordelig kunt kamperen. Ik heb 4 campingkaarten gevonden waarmee je je voordeel kunt doen. Ook kun je lezen welke kampeerkaart mijn voorkeur heeft.

Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!

Met de hond naar het buitenland? Denk hieraan!

Gaat je hond deze zomer mee op vakantie naar het buitenland? Dan moet je niet alleen je eigen spullen inpakken; je moet ook nadenken over wat er geregeld moet worden als de hond mee op vakantie gaat. Dat wordt vooraf dus een bezoekje aan de dierenarts, maar je moet ook checken of de reisverzekering de kosten dekt voor als er wat met de hond gebeurt en wat de regels zijn voor huisdieren in mijn vakantieland. Waar je allemaal aan moet denken lees je in deze blog.

6 Redenen waarom de Action onweerstaanbaar is

De Action, wie kent hem niet. Stap maar eens een willekeurige Action binnen en je wordt direct overspoeld door het gigantische aanbod van producten. En iedere week is er weer iets nieuws. Maar wat maakt deze winkelketen zo bijzonder? En waarom kopen mensen in deze winkel vaak meer dan wat op hun boodschappenlijstje staat? In deze blog laat ik zien wat de aantrekkingskracht is van Action en waarom deze winkelketen uitgroeide tot een onmisbare bestemming voor koopjesjagers, interieurontwerpers en hobbyisten.

Comfortabel kamperen zonder eigen spullen

Hoe zien jouw vakantieplannen eruit dit jaar? Kies je voor kamperen in het buitenland of voor een camping in eigen land. Kamperen is een populaire traditie, maar het opzetten van een tent en organiseren van spullen kan een uitdaging zijn. Compleet ingerichte tenten bieden een oplossing, met de eenvoud van kamperen en het comfort van thuis. In deze blog lees je waarom steeds meer mensen voor deze stressvrije optie kiezen. Ook in ons eigen land.

Kampeerspullen van de Action

Kampeerspullen bij de Action kopen, zou je dat wel doen? Jazeker. Op dit moment verkopen ze bij de Action weer allerlei campingbenodigdheden, die allemaal heel schappelijk geprijsd zijn. Misschien is er wat voor je bij. In deze blog neem ik de nieuwste maar ook de bekendste kampeerspullen van Action met je door.

Dit waren de artikelen van week 12. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.