Lees(ie) zondag week 30

Heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen? In deze Lees(ie) zondag zet ik alle artikelen van afgelopen week weer even op een rijtje. Niet alleen de artikelen van week 30, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

5 Redenen waarom ik geen ansichtkaarten verstuur als ik op vakantie ben

Stuur jij nog ansichtkaarten als je op vakantie bent? Ik eigenlijk niet meer. Zelf heb ik deze traditie losgelaten. In deze blogpost zal ik je vertellen waarom ik gestopt ben met het sturen van ansichtkaarten.

De Prinsentuin in Groningen. Een oase van rust midden in de binnenstad van Groningen

Sommige dingen moet je weten te vinden: zoals de Prinsentuin in Groningen. Een oase van rust midden in de binnenstad. Het is een renaissancetuin die in 1626 is aangelegd. De ingang van de Prinsentuin is aan de Turfsingel, maar ook vanaf het Martinikerkhof (achter de beroemde Martinikerk) kun je de tuin bereiken. Dus ben je in Groningen. Bezoek dan even deze prachtige tuin.

Sparen voor korting voor Jumbo en Lidl-uitjes

Doe jij weleens mee met dagje uit acties van supermarkten? Op dit moment kun je bij Lidl maar ook bij Jumbo sparen voor korting op dagjes uit. Ik heb een blogpost geschreven waarin ik probeer uit te leggen hoe de verschillende acties werken, wat de overeenkomsten zijn én waarin deze 2 supermarktacties van elkaar verschillen.

Camper huren? Er is altijd een camper die bij jou past

Ik schrijf ook weleens een post in opdracht. Zo verdiepte ik mij een jaar geleden  voor Booij Dethleffs Centre in de wereld van de campers. En dat was best boeiend. Want nu de kinderen niet meer met ons mee op vakantie gaan is het misschien leuk om een keer met een camper op pad te gaan. Maar voordat het zover is ga ik mij eerst oriënteren op het huren van een camper. En een antwoord zien te krijgen op de vragen die oprijzen. Droom jij er ook van om (ooit) met een camper op vakantie te gaan? Misschien heb je wat aan de info die ik over campers verzameld heb.

Het laatste Tafeltje. Last minute maaltijd met korting

Ken jij het concept Het Laatste Tafeltje? Dit is hét platform als je een maaltijd met korting wil scoren. En wie wil dat nou niet? Op Het Laatste Tafeltje worden namelijk iedere dag lokale lunch- en dineraanbiedingen met flinke korting aangeboden. Je krijgt korting op gerechten, menu’s soms zelfs op de hele rekening zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit en service. Als je hier mee over wil weten lees dan snel deze post.

Het Laatste Tafeltje

Dit waren de blogs van week 30. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag,

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.