lees(ie) zondag week 33

Ik kampeerde met de camper een paar dagen in Fryslân en dat kun je merken in deze Lees(ie) zondag week 33. In deze blog lees je alles over een leuke fietstocht met veerpontjes, een mooie camperplaats als je van rust en ruimte houdt en de leukste kampeerspullen van de Action. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Camperplaats Brêgeham, als je van rust en ruimte houdt

Toen ik in de app van Campercontact camperplaats Brêgeham in het Friese Oudega vond, was ik blij verrast. Ik had namelijk op Vakantaseren een artikel over de tiny houses van Brêgeham gelezen. Maar ik wist niet dat zij ook 10 mooie camperplaatsen hebben. Dus toen wij voor een feestje naar Fryslân moesten, had ik gelijk een goed excuus om hier een camperplaats te boeken. En er een paar dagen aan vast te knopen om Nationaal park de Alde Feanen te ontdekken. In deze blog lees je mijn bevindingen met Camperplaats Brêgeham, als je van rust en ruimte houdt.

Kampeerspullen van de Action

En als je dan toch met de camper op pad gaat, of gaat kamperen. Kijk dan voor je vertrekt even in de schappen van de Action. Bij de Action verkopen ze allerlei campingbenodigdheden, die allemaal heel schappelijk geprijsd zijn. En mocht jouw favoriete campingspullen niet meer in de winkel liggen dan is de kans groot dat ze nog we in webshop zijn. In deze blog neem ik de nieuwste maar ook de bekendste kampeerspullen van Action met je door.

Rondje met een pontje door Nationaal Park De Alde Feanen

Een fietsrondje met een pontje moet je zeker een keer doen als je in Friesland bent. In de unieke omgeving van Nationaal Park De Alde Feanen, op zo’n 10 kilometer van Drachten kun je een deel van de pontjesroute fietsen. Je fietst langs het water, langs weilanden en door dorpen. Je hoort vogels fluiten en ziet bootjes voorbij varen. Onderweg kun je neerstrijken op een terras of aan de waterkant, maar je kan je ook een paar keer met een pontje over laten zetten naar de overkant van het water. Een van die fietsroutes is de Fryske Gea route, een knooppuntenroute met 5 keer een oversteek met een veerpontje, die ik in Rondje met een pontje door Nationaal Park De Alde Feanen heb beschreven.

Lees(ie) zondag week 33

Dit waren de artikelen van week 33. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.