lees(ie) zondag week 33

Het is weer zondag dus er staat weer een Lees(ie) zondag voor je klaar. In deze blog zet ik alle artikelen van week 33 nog een keer op een rijtje. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Rondje street art in Rotterdam Crooswijk

In Rotterdam vind je een grote hoeveelheid aan street art. Ook in de oudste Rotterdamse volksbuurt Crooswijk zijn veel kunstwerken te vinden. In dit artikel neemt gastblogger Raïssa je mee in een rondje street art in Rotterdam Crooswijk! Wandel je mee?

Lees(ie) zondag week 33

Met de auto naar Schiphol. Waar parkeer je je auto?

De vakantie is nog niet voor iedereen voorbij. Dus als je met de auto naar Schiphol gaat, waar parkeer je dan je auto? En wat kost dat niet? Want als je in het Noorden woont en om 5.30 uur op Schiphol moet zijn dan is de trein geen optie. En zit er niks anders op dan met de auto naar de luchthaven te gaan. Maar waar laat je dan je auto? Ik heb verschillende mogelijkheden uitgezocht. En omdat ik alle informatie niet voor mezelf wil houden heb ik die verwerkt in deze blogpost.

Fietsen in Parijs? Doen of niet doen?

In een buitenlandse stad huur ik graag een fiets. Maar durf ik ook te fietsen in Parijs? Ik weet namelijk niet of Parijs ingesteld is op fietsers. Of er fietspaden zijn. En dan dat drukke verkeer. Maar ik durfde ook door Rome te fietsen. Waar ik met gevaar voor eigen leven, tussen de claxonnerende auto’s en behendige scooters door, mijn weg probeerde te vinden. Dus waarom dan niet fietsen in Parijs? In deze blogpost lees je mijn ervaring van een fietstocht met een gids van Baja bikes.

Buiten de gebaande paden wandelen in Frederiksoord

Rondom Frederiksoord: onderdeel van de Maatschappij van Weldadigheid kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn diverse routes uitgezet die je langs de vele monumenten leiden. Maar als je in Frederiksoord buiten de gebaande paden gaat wandelen zie je weer andere interessante overblijfselen uit de koloniën van Weldadigheid.

Douchen op de camping? Dit zijn de nieuwste innovaties.

Als je deze vakantie hebt gekampeerd dan is het je misschien wel opgevallen. Ging je niet zo lang geleden op de camping met een douchemuntje richting het dichtstbijzijnde sanitairgebouw. Tegenwoordig kun je daar niet meer mee douchen. Op dit moment zijn er verschillende innovaties waarmee op de camping het watergebruik in toom wordt gehouden, zonder dat je op doucheplezier hoeft in te leveren.

7 Tips voor een geslaagde wandeldate

Plan jij weleens een wandeldate? Samen wandelen is leuk om te doen. Je bent in de buitenlucht, ontdekt een nieuwe omgeving en je bent ook nog eens in beweging. Bovendien is het heel ontspannend om wandelend bij te praten. Dus als je op wandeldate gaat, maak er dan een feestje van. Met deze tips gaat dat zeker lukken.

Dit waren de artikelen van week 33. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.