Lees(ie) zondag week 33

Heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen? In deze Lees(ie) zondag zet ik alle artikelen van afgelopen week weer even op een rijtje. Niet alleen de artikelen van week 33, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

5 handige dingen die je altijd mee moet nemen tijdens een Weekendje weg

Als ik een weekend weg ga, dan zijn er altijd dingen die ik steevast in mijn koffer stop. Er zijn namelijk zaken waar ik niet buiten kan en die ik altijd meeneem als ik “de hort op ga”. Wil je weten welke dat zijn? Lees dan deze post. Waar kun jij niet buiten als je een weekend weg gaat?

Een hotelontbijt in corona tijd. Wat is er anders aan?

Als ik een hotelkamer boek dan is dat meestal mét ontbijt. Ik ben namelijk gek op een ontbijtbuffet met allerlei heerlijkheden waaruit je kunt kiezen. Vaak kom ik ogen tekort om te zien uit wat voor lekkers ik kan kiezen. Dus loop ik meestal meerdere keren langs het ontbijtbuffet om wat op te scheppen. Maar nu is het corona tijd en is het hotelontbijt een van de dingen die vanwege de 1,5 meter maatregel flink is aangepast.

Met de auto naar Schiphol. Waar laat je je auto?

Met de auto naar Schiphol? Waar parkeer je dan je auto? En wat kost dat niet?
Ik heb verschillende mogelijkheden uitgezocht. En omdat ik alle informatie niet voor mezelf wil houden heb ik die verwerkt in deze blogpost.

Het Fries en het Hindeloopers vanuit Hollands perspectief

Als je in Friesland op vakantie bent dan waan je je in het buitenland. Want op veel plekken in Friesland (Fryslân) spreken ze Frysk (Fries). Maar dat er in Fryslân ook plaatsen zijn met een eigen taal, komt misschien als een verrassing. Laat Hindeloopen nou zo’n plaats zijn. Daarom dit keer een stukje over het Fries en het Hindeloopers vanuit Hollands perspectief.

Dit waren de blogs van week 33. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, geniet ervan!

Groet van Marion

 

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.