Alles-in-1 pakket

Voor- en nadelen van een Alles-in-1 pakket

Ik hing vandaag een half uur aan de telefoon met KPN. Want tijdens onze verhuizing – nu 2 jaar geleden – bleek dat ik onze e-mail niet had opgezegd. En hoewel ik dit e-mailadres nooit meer gebruik, wordt er toch nog een bedrag van onze rekening afgeschreven. Vervelend, maar ook verklaarbaar. Want toen we op het platteland woonden hadden we voor ieder digitaal onderdeel een aparte provider. En dan kan het gebeuren dat je vergeet er eentje op te zeggen. Maar nu we ‘in de stad’ wonen moet dát anders. Gelukkig is er op het gebied van internet tv bellen meer mogelijk.

Alles-in-1 pakket van T-Mobile Thuis

Tegenwoordig zijn er verschillende providers waaruit je kunt kiezen, die niet alleen een abonnement met bellen, tv óf internet aanbieden, maar al deze functies in één pakket hebben. Met het Alles-in-1 van T-Mobile Thuis heb je alles bij elkaar. En dat heeft veel voordelen.

Je krijgt korting

Als je tv, internet en telefonie in één pakket afsluit, krijg je vaak flinke korting. Als nieuwe klant bij T-Mobile krijg je de eerste zes maanden korting op je abonnement. Dit prijsvoordeel pik je dus gelijk al mee!

Je kunt zelf je pakket samenstellen

Daarnaast kun je zelf bepalen hoe jouw pakket eruit ziet. Je kunt het dus precies zo in richten als jij wilt. Want als de kinderen de deur uit zijn dan is een basic pakket prima als je wilt Netflixen, streamen of surfen. En is dat niet het geval, dan zijn er pakketten met meer mogelijkheden. Met name op het gebied van downloadsnelheid. Dus ideaal als je allemaal tegelijk online wilt zijn. Bovendien kun je met alle pakketten – dus ook met het voordeligste pakket – tv-programma’s tot 7 dagen terugkijken. En is sportzender ESPN één van de 64 tv-zenders die standaard in elk pakket zit.

En dat is toch een hele verbetering t.o.v. het internet wat ik had, toen ik op het platteland woonde. Waar de mogelijkheden op digitaal gebied veel te wensen over lieten. Want om televisie te kijken had je een schotelantenne nodig, waarmee je niet zomaar een tweede tv kon aansluiten. Daarnaast was het internet tergend langzaam en kon je geen tv programma’s terugkijken. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Het is overzichtelijk

Bij een alles-in-1 pakket heb je trouwens ook het gemak van één aanspreekpunt. Heb je vragen of ga je verhuizen? Dan hoef je maar contact op te nemen met één partij. Dus zal het je niet gebeuren dan je één onderdeel uit je pakket vergeet op te zeggen en je voor dát onderdeel blijft betalen, zonder dat je er gebruik van maakt. Bovendien ontvang je iedere maand slechts 1 factuur en dat is heel overzichtelijk. En als je wensen veranderen dan kun je je pakket iedere maand aanpassen. En dat is wel zo handig.

Nadeel van een alles-in-1 pakket

Helaas zijn er ook nadelen. Want stel dat het internet uitvalt. Dan heb je vaak ook problemen met de televisie, omdat alle diensten via dezelfde verbinding gaan. En dat is vervelend. Maar dat geldt voor iedere provider. Dus niet alleen voor T-Mobile. Daarnaast heb ik bij T-Mobile ondervonden dat als het een keer misgaat, zij er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen, zodat jij weer ongestoord kunt deelnemen aan de digitale wereld.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.