Wasparfum van Action

Waar kun je wasparfum van Action nog meer voor gebruiken?

Wasparfum is net als wasverzachter, een vloeibare substantie die je gebruikt in de wasmachine, waardoor je was heerlijk gaat ruiken. Maar wasparfum is best duur. Daarom ben ik op zoek gegaan naar wasparfum die je kleding heerlijk laat ruiken en ook nog eens heel betaalbaar is? Zo ontdekte ik de wasparfum van Action die je trouwens voor meer dingen kan gebruiken.

Wat is wasparfum?

Wasparfum is een vloeibare substantie die je toevoegt in het bakje van de wasverzachter naast je wasmiddel. Als je bij iedere wasbeurt een dopje toevoegt dan ruikt je schone was veel lekkerder dan als je wasverzachter gebruikt. Daarnaast is wasparfum ook beter voor je wasmachine. Je doet het middel namelijk in het bakje van de wasverzachter waardoor het volledig oplost in water. Bij wasverzachter is dit niet het geval, waardoor er een vettig laagje achterblijft in de leidingen. Bovendien is wasparfum verkrijgbaar in verschillende geuren én prijzen. 

Wist je dat Action ook een webshop heeft waarin iedere dinsdag rond 12.00 de leukste producten worden aangeboden die alleen online verkrijgbaar zijn?

Ik test de wasparfum van Action

Helaas is de wasparfum die ik op internet voorbij zie komen flink aan de prijs (lees duur). Vandaar dat ik voor deze blog wasparfum van Action heb getest.

De eerste wasparfum die ik bij Action kocht was een wit flesje washing perfume Pearl. Die een beetje tegenviel. De geur was niet zo lekker als ik had verwacht. Inmiddels staan deze flesjes niet meer in de schappen van de Action en zijn vervangen door 2 andere merken: Endless scent en Fabulosa wasparfum. De Endless scent (die trouwens ook te koop is bij Bol.com) is er in 2 geuren en de Fabula laundry perfume in 3.

Voor deze blog probeerde ik de coconut Fabula laundry perfume. Die is goedkoop, geeft je kleding lange tijd een heerlijke geur en is verkrijgbaar in de geur Fresh breeze, coconut en lush pomegranate.

wasparfum van Action

Waar kun je wasparfum van Action nog meer voor gebruiken? 5 Tips.

Omdat ik best wel tevreden ben over de geur van de Action wasparfum ben ik gaan kijken welke dingen nog meer een geurboost kunnen gebruiken. En dat zijn er best veel. Ik vond namelijk 5 tips om wasparfum te gebruiken behalve alleen in de wasmachine.

1. Wasparfum in de droger

Je kunt deze geurboost ook gebruiken in de droger. Doe een aantal druppels wasparfum op drogerballen of een doekje voeg deze samen met je was toe aan de droger. Zodra de droger klaar is kun je genieten van een heerlijke geur aan je wasgoed die weken lang blijft.

2. Luchtverfrisser

Heb je een was gedraaid met wasparfum? Hang je beddengoed dan boven het trapgat. Je was is niet alleen sneller droog, die heerlijke geur van de parfum zorgt er ook voor dat je huis lekker ruikt. En dat is mooi meegenomen!

3. Beetje wc-papier met wasparfum in de stofzuiger

Waarschijnlijk ken je de manier om een stinkende stofzuiger tegen te gaan? Namelijk door wat waspoeder op te zuigen. Dit komt in de zak terecht en neutraliseert de geur maar verspreidt ook een frisse geur als je aan het stofzuigen bent. Een lekkere geur verspreiden kan ook met wasparfum. Doe wat op een klein beetje wc-papier en zuig dat op. Hierdoor ruikt het lekker wanneer je je kamer aan het stofzuigen bent!

4. Een frisse prullenbak

Wil je een frisse prullenbak? Bijvoorbeeld in het toilet. Doe dan wat wasparfum van Action op een wattenschijfje en plak die aan de binnenkant van de deksel van je prullenbak. Elke keer als je de prullenbak opendoet komt de geur vrij.  

5. Wasparfum bij de toiletborstel

Een dopje wasparfum in het bakje van de toiletborstel zorgt er ook voor dat je hele toilet fris ruikt.

Ben je een trouwe klant bij Action? Zet dan gelijk de Action klantenkaart in je telefoon zodat je niets hoeft te missen. In de blog Ontdek meer met de Action klantenkaart lees je er alles over.

Zo zie je dat je wasparfum niet alleen kan gebruiken voor bij de was. Maar dat je op veel meer plekken in huis kan genieten van een heerlijke frisse geur.

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Waar kun je wasparfum van Action nog meer voor gebruiken?

  1. Ik gebruik de wasparfum in de wc..
    Ik heb daar een houder met stokjes in staan, in die houder gaat de wasparfum.
    RUIKT HEERLIJK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.