5 jaar mam is de hort op De populairste blogs

5 Jaar Mam is de hort op. De populairste blogs

In de 5 jaar dat mijn blog nu bestaat heb ik heel wat stukjes geschreven. Waarvan een paar heel vaak zijn gelezen, maar een aantal ook niet. Om er achter te komen wat de populairste blogs zijn van de afgelopen 5 jaar ben ik in de archieven ingedoken. In deze terugblik laat ik zien wat de populairste blogs zijn van de afgelopen 5 jaar.

Onderwerpen die lekker scoren

Ik ben dol op statistieken. Niet dat ik er goed in ben – Google analytics blijft voor mij een raadsel – maar ik vind het wel leuk om te zien welke onderwerpen lekker scoren. En welke beslist niet. Die zijn er namelijk ook.

Zo kan ik mij herinneren dat ik ooit eens een blogpost schreef over de GiftForYou cadeaukaart waarop ik heel veel reacties kreeg. Waarschijnlijk kwam dat omdat ik aan het eind van mijn schrijverij tot de (vernietigende) conclusie kwam dat je mij niet blij maakt met deze cadeaukaart. Gelukkig stond ik daarin niet alleen. Lees daarom niet alleen deze blogpost maar neem ook de reacties onder het artikel even mee.

De populairste blogs van Mam is de hort op

Toch was dit niet de meest gelezen blog. De populairste blog uit mijn blogcarrière is: Waarom ik de hotelovernachting van het Kruidvat aan mij voorbij laat gaan. Als ik dit stukje teruglees snap ik wel dat die goed scoort. Het Kruidvat adverteert namelijk regelmatig met scherpe hotelaanbiedingen. Leuk, denk je dan. Gelijk doen. Maar als je je verdiept in de aanbieding en berekent welke kosten er nog bijkomen. En dat je pas na dat je een code hebt gekocht ziet wanneer en waar je kunt overnachten, dan is zo’n aanbieding een stuk minder aantrekkelijk. En kennelijk vinden de lezers van mijn blog dit soort informatie fijn om te krijgen.

Maar er zijn meer blogs die veel zijn gelezen. De populairste blogs van de afgelopen 5 jaar vind je hieronder:

Onderwerpen die het meeste aanspreken

Eigenlijk zijn de blogs die gaan over aanbiedingen, als ik onderwerpen met elkaar vergelijk en tips voor voordelige uitjes, het populairst. En dat vind ik leuk om te concluderen. Ik vind het namelijk leuk om aanbiedingen uit te pluizen. Omdat ik altijd wil weten of een aanbieding echt voordelig is. En daar wil ik best moeite voor doen. De gevraagde prijs betalen kan altijd nog.

En laat dát nou de kracht zijn van mijn blog. Op Mam is de hort op probeer ik mij namelijk te onderscheiden van alle andere blogs over reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer.

Welke onderwerpen lees jij graag op Mam is de hort op?

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.