Lees(ie) zondag week 34

Heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen? Iedere zondag zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. Niet alleen de artikelen van week 34, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen in deze Lees(ie) zondag nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Voor- en nadelen van kamperen in het naseizoen

Kamperen in het naseizoen heeft voordelen, maar ook nadelen. Zelf vind ik het heerlijk om in september op vakantie te gaan. De rust, ruimte en de voordelige kampeertarieven winnen ruimschoots van de nadelen. Dus als het even kan ga ik in het naseizoen kamperen.
En jij? Wat vind jij van kamperen in het naseizoen?

4 Campingkaarten waarmee je voordelig buiten het seizoen kunt kamperen

Hou je van kamperen en ben je niet (meer) gebonden aan de schoolvakanties? Dan kun je profiteren van fikse kortingen. Er zijn namelijk verschillende campingkaarten waarmee je buiten het seizoen extra voordelig kunt kamperen. Ik heb 4 kampeerkaarten gevonden waarmee je je voordeel kunt doen. Ook kun je lezen welke kampeerkaart mijn voorkeur heeft.

Maak je huis in 7 stappen verkoop klaar

Om mij heen zie ik best veel mensen die hun huis gaan verkopen, dus hun huis verkoop klaar gaan maken. En dat is best een opgave (weet ik uit ervaring. Vorig jaar ben ik namelijk zelf verhuisd.) Ik weet niet of je wel eens op Funda, die huizensite van de NVM-makelaar kijkt. Daar zie je dat huizen die te koop staan, eruit zien alsof er niemand woont – zo leeg én opgeruimd.
Want op het moment dat er foto’s worden gemaakt moet de woning er tip top uitzien. Maar hoe doe je dat als je niet beschikt over opruim skills, op het platteland woont, huisdieren hebt en ook gewoon wilt leven? Hoe maak je je huis toonbaar voor als de makelaar met potentiële gegadigden langs wil komen? Adem in, adem uit en volg deze 7 tips.

Welkom nieuwe volgers! Er zijn deze week weer heel veel nieuwe volgers bijgekomen en die wil ik hartelijk welkom heten op mijn blog. Op Mam is de hort op vind je tips hoe je een voordelig hotel kunt vinden, hoe je betaalbaar uit-eten kunt maar ook inspirerende wandel- en fietsroutes, budgettips voor uitstapjes en weekendjes-weg en hoe je incognito een vakantiereis kunt boeken. Ook waarom het verstandig is om je bonnetjes te bewaren en hoe je geld kunt verdienen met je oude telefoon. Daarnaast vind ik het leuk om activiteiten in mijn eigen omgeving te belichten; want ook in het Noorden is veel te beleven.
Kortom: inspiratie en tips om voordelig ‘de hort op te gaan’. Zodat je er weer helemaal tegenaan kunt.

Een frisse kijk op: Staphorst

Als je Staphorst zegt dan zeg je klederdracht. Staphorst is één van de plaatsen waar vrouwen nog in klederdracht lopen. Maar Staphorst heeft meer. Voor deze Frisse kijk op: Staphorst ben ik (gewapend met fotocamera) naar dit kerkdorp gegaan, op pakweg 7 kilometer van mijn thuisbasis Meppel.

Tosti met pit

Af en toe deel ik een lekker recept, zoals het recept van deze tosti met pit, die je vast nog niet kent.  Alle ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis en je kunt er ook oud brood mee opmaken. Je kunt dus gelijk aan de slag.

Incognito een stedentrip boeken. Hoe werkt dat?

Wil je voorkomen dat tijdens je zoektocht naar een voordelige stedentrip, je reis “opeens” veel duurder wordt? Zorg er dan voor dat je incognito bent als je het World Wide Web afstruint. Dan voorkom je dat de websites die je bezoekt cookies opslaan, waardoor de prijs die je moet betalen opeens veel hoger is. En daar zit je niet op te wachten. Hoe dat werkt lees je in deze post.

Dit waren de blogs van week 34. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, geniet ervan!

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.