Lees(ie) zondag week 34

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag week 34. De schoolvakanties lopen ten einde. Maar er is ook een groep die zich opmaakt om nog even erop uit te trekken. In deze blog vind je tips voor een leuk dagje uit, een weekendje in een natuurhuisje, maar ook hoe het werkt als je op een camperplaats wit overnachten. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Dit is waarom ik een natuurhuisje zo leuk vind

Het is al lang geen geheim meer dat ik natuurhuisjes leuk vind. Ik heb de website Natuurhuisje.nl al eens ‘onder de loep’ genomen. Maar nu ik zelf een weekend in zo’n huisje heb doorgebracht ben ik nog enthousiaster. Waarom ik een natuurhuisje zo leuk vind? Tja, daar zijn allerlei redenen voor en die lees je in deze blog.

Varen door Amersfoort

Varen door Amersfoort? Daar zeg ik geen ‘Nee’ tegen. Als je Amersfoort vanaf het water bekijkt zie je weer heel andere dingen dan als je er doorheen wandelt. Bovendien kun je in Amersfoort verschillende routes varen. Zo maak je kennis met het schitterende, historische deel van de oude binnenstad en de geschiedenis ervan. In de blog Varen door Amersfoort ga ik er meer over vertellen. vertellen.

Overnachten op een camperplaats? Zo ga je te werk

Met een camper kun je alle kanten op. Je kan een plekje boeken op een camping, maar je kunt ook overnachten op een camperplaats. In sommige landen mag je zelfs op parkeerplaatsen overnachten of in het wild kamperen. Helaas is dat laatste in Nederland niet toegestaan. Overnachten op een camperplaats kan dan een goed alternatief zijn. In de blog Overnachten op een camperplaats? Zo ga je te werk lees je alles over slapen op een camperplaats in eigen land.

Digitaal koopzegels sparen. Hoe werkt dat?

Ik schreef ooit een artikel over koopzegels sparen die toch meer opleveren dan de rente die je tegenwoordig bij de bank krijgt. Albert Heijn is echter gestopt met de papieren koopzegels. En is overgestapt naar digitaal koopzegels sparen. Het ouderwetse zegeltjes plakken is dus voorbij. Omdat AH niet de enige supermarkt is die op de moderne tour gaat, heb ik uitgezocht hoe digitaal koopzegels sparen in z’n werk gaat.

Dit waren de artikelen van week 34. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.