kaartje sturen

Kaartje sturen tijdens de corona crisis? Check de laatste aanbiedingen

Een kaartje krijgen is leuk, maar gebeurt nog maar sporadisch. Vandaar dat wij tijdens de corona crisis massaal worden opgeroepen om ouderen en zieken een kaartje te sturen. En ondanks dat ik eigenlijk nooit ansichtkaarten verstuur – in deze blogpost vertel ik waarom – geef ik ook gehoor aan die oproep. Ik ben op zoek gegaan naar de LAATSTE aanbiedingen om online een kaartje te versturen. Want dat je elkaar even niet ziet, betekent natuurlijk niet dat je niet aan elkaar denkt.

Kaartje sturen tijdens de Corona crisis

In tijden van Corona zie ik nog steeds verschillende kaartenacties voorbijkomen. Niet alleen om hulpverleners te bedanken, maar ook om ouderen te laten weten dat je hen niet vergeten bent. Maar eigenlijk is er altijd wel een reden om een kaartje te sturen. Toch doen we het niet vaak. Kaarten zijn duur en ook postzegels zijn prijzig. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de laatste aanbiedingen. De beste acties voor dit moment heb ik op een rijtje gezet.

1. Greetz i.s.m. Dela

Bij Greetz loopt nog steeds de actie om mensen een ‘hart onder de riem’ te steken. In samenwerking met Dela kun je via Greetz een gratis LIEVE-kaartje t.w.v. € 2,85 versturen. Vraag hier je unieke actiecode aan en je kunt gelijk aan de slag.

Een andere mogelijkheid om een gratis kaart te versturen is wanneer je gebruikmaakt van de code die je vindt in de Greetz app. Deze code is eenmalig te gebruiken wanneer je bent ingelogd met je MyGreetz-account. De actieperiode is geldig op pakketjes naar jezelf. Dus is niet geldig op uitnodigingen en aankondigingen. De code is niet geldig op postzegels/bezorging en is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes.

2. Hema fotoservice

Bij Hema hebben ze nog steeds een kaartenactie waarmee je je opa en oma een écht kaartje met jouw foto erop kunt sturen. Via de website van Hema maak je voor slechts € 2,– zo’n persoonlijke kaart die dan gratis wordt verstuurd.

Ook handig om te weten. Als je wel een kaart in huis hebt maar geen postzegels, dan kan een postzegelcode uitkomst bieden. Je leest er meer over in deze blogpost. 

3. Kaartje2go

Nog nooit een kaart verstuurd via Kaartje2go? De eerste kaart van maximaal 2,99 maak je helemaal gratis. Het enige wat je moet is je registreren als nieuwe klant en je gegevens in vullen.

Vergeet ook niet om ‘Ja, ik wil een gratis kaart…’ aan te vinken. Anders gaat het gratis feest niet door. In het winkelmandje zie je dat je kaart gratis is!

Kaartje2go.nl

Het enige dat je zelf betaalt bij deze acties is de postzegel. M.u.v. de Hema, daar is de kaart inclusief verzendkosten.

Stuur jij in tijdens de corona crisis vaker een kaartje?

Gerelateerde berichten

4 gedachten over “Kaartje sturen tijdens de corona crisis? Check de laatste aanbiedingen

  1. Goeie tip, vooral die van de Hema met een zelfgemaakte foto, verder stuur ik nog heel regelmatig zelfgemaakte kaarten, en moet er dus voor naar de brievenbus, hetgeen op zich al een aardige wandeling is tegenwoordig, maar ach, dan kom ik ook nog eens buiten!

    1. Die kaarten van de Hema zijn zeker leuk en niet duur want voor dat bedrag wordt de kaart ook nog verstuurd. Loop je ook niet het risico dat je vergeet de kaart op de post te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.