Lees(ie) zondag week 5

Wil je wat lezen op deze zondag? In deze Lees(ie) zondag week 5 vertel ik je waarom verspakketten handig zijn voor een snelle en makkelijke maaltijd, welke telefoonhoesjes handig zijn als je ‘de hort op gaat’, maar ook hoe je kan kiezen tussen sneeuwkettingen kopen of huren. En als laatste is de blog vuurwerkvrije vakantieparken waar ook je hond welkom is weer helemaal up to date en aangevuld met een aantal nieuwe, verrassende locaties! Ik wens je veel leesplezier.

Waarom verspakketten handig zijn voor een snelle en makkelijke maaltijd

Verspakketten: je vindt ze in vrijwel iedere supermarkt en er komen steeds meer varianten bij. Het voordeel van verspakketten is dat je alle benodigde verse ingrediënten in één keer kan kopen voor een vaste prijs. Dat kan handig zijn voor drukke huishoudens, maar ook voor mensen die het lastig vinden om voor zichzelf te koken. Waarom verspakketten handig zijn voor een snelle en makkelijke maaltijd lees je in deze blog.

Wat is slimmer? Sneeuwkettingen kopen of huren?

Als je op wintersport gaat is het verstandig als je sneeuwkettingen bij je hebt. In veel landen zijn sneeuwkettingen namelijk verplicht als er een flink pak sneeuw is gevallen. Maar sneeuwkettingen heb je niet altijd nodig. Als er tijdens je vakantie geen sneeuw valt heb je ze voor niks gekocht. Dus wat is slimmer? Sneeuwkettingen kopen of huren?

Update! 19 vuurwerkvrije vakantieparken waar ook je hond welkom is

Ben je nu al op zoek naar een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark voor de komende jaarwisseling? Waar ook onze hond welkom is. In deze blogpost vind je 19 vuurwerkvrije vakantieparken waar ook je hond welkom is. Bovendien is het artikel helemaal up to date en aangevuld met een aantal nieuwe, verrassende locaties!

Handige telefoonhoesjes voor als je ‘de hort op gaat’

Welke telefoonhoesjes zijn handig als je ‘de hort op gaat’? Welke uitvoering moet je hebben als je zo weinig mogelijk wil meenemen? En als je je telefoon voornamelijk als camera gebruikt, welk hoesje moet je dan hebben? En zijn er ook hoesjes voor als je niet zo netjes met je mobiel omgaat? Je lees het allemaal in dit artikel.

Dit waren de artikelen van week 5. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.