Lees(ie) zondag week 5

De kop is eraf: we zitten alweer in februari. Daarnaast is het Lees(ie) zondag dus vind je hier een blog met alle stukjes die afgelopen week zijn verschenen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Hoe werkt mobiel parkeren en welke parkeerapps zijn er?

Mobiel parkeren wordt steeds populairder. Logisch. Want het is heel eenvoudig als je de app op je smartphone hebt geïnstalleerd. En dat installeren is zo gepiept. Je vult je gegevens en het kenteken van je voertuig in en klaar is Mam. Oftewel Kees. Parkeren met een app is dus heel eenvoudig en tegenwoordig kan dat in heel veel gemeenten. Het grote voordeel is dat je niet vooraf hoeft te bedenken hoe lang je wilt parkeren. Welke voordelen er nog meer zijn lees je in deze blogpost.

Wat moet je zeker doen in Valencia?

Een stedentrip naar Valencia stond al een tijd op mijn lijstje. De derde stad van Spanje, bekend om zijn prachtige architectuur, het lekkere eten, het zonnige weer en het fijne strand heeft alle ingrediënten voor een korte vakantie. Maar wat moet je zeker doen in Valencia? Ik geef je 8 tips voor een stedentrip Valencia

Ga je binnenkort naar op vakantie en moet je een PCR-test laten doen? Stop met zoeken. Als lid van de ANWB kun je namelijk een voordelige PCR-test voor op reis laten doen. Alle informatie vind je in deze blogpost.

Hoe kun je autoverzekeringen berekenen zodat je niet te veel betaalt?

Je hoeft de TV maar aan te zetten of je ziet reclames over autoverzekeringen. De een nog hilarischer dan de ander. Zo scheurt er in de ene commercial een bekende autocoureur een kapsalon binnen. Vraagt van wie de auto is die in de weg staat en gelijk weet te vertellen welk bedrag er bespaard kan worden op de autoverzekering. Grappige reclames, maar of je hiermee voldoende informatie krijgt bij de vergelijking van een autoverzekering. Dat denk ik niet.

Gelukkig kun je op een aantal objectieve websites de kosten van je autoverzekering berekenen. Zodat je nooit te veel betaalt en zelfs geld kunt besparen.

De leukste vakantiehuisjes voor een zomervakantie in eigen land

Nederland is op dit moment erg populair als vakantieland. Dus ben je op zoek naar een vakantiehuisje voor de zomervakantie, laat je dan inspireren door de verschillende mogelijkheden? Want je kunt natuurlijk een vakantiehuisje boeken bij Landal of Center Parcs. Maar je kunt ook kiezen voor een bijzonder plekje midden in de natuur. In deze post vind je de leukste vakantiehuisjes in eigen land.

Wat moet je weten als je een OV-fiets gaat huren?

Sinds een paar jaar heb ik een OV-fietsabonnement waarmee ik voor klein bedrag op het NS-station een OV-fiets kan huren. De fietsen staan meestal in een bewaakte stalling op het station of in een door je zelf te bedienen fietskluis of fietscarrousel. Zo kun je altijd over een fiets beschikken. En daar hou ik van. Ik maak namelijk regelmatig gebruik van een OV-fiets, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg. Een OV-fietsabonnement heeft dus veel voordelen. Wil je er ook een aanschaffen? Lees dan deze blogpost.

Hanzestadswandeling Zwolle

De eerste keer dat ik in Zwolle de Hanzestadswandeling wilde wandelen was niet zo’n succes. Ik viel midden in de wandelroute, had geen routebeschrijving en ik wist eigenlijk ook niet welke kant ik op moest. Geen succes dus.

Gelukkig weet ik nu waar deze stadswandeling door Zwolle begint en dat je de bordjes met de rode pijl van het wandelnetwerk en het Hanzelogo moet volgen. En ik kan je nu veel meer vertellen over verborgen parels die deze Hanzestad rijk is.

Dit waren de artikelen van week 5. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.