voordelig treinkaartje

Hoe kom je aan een voordelig treinkaartje?

Met de trein gaan is duur. Vandaar dat ik er altijd voor zorg dat ik een voordelig treinkaartje heb. Maar soms  ook niet. En dat is een “beetje dom”.  En dat realiseerde ik mij maar weer eens al te goed toen ik op weg was naar een afspraak en mijn auto ermee stopte. Gelukkig was ik in de buurt van een station dus kon ik mijn reis per trein vervolgen. Maar jammer genoeg had ik op dat moment geen voordelig treinkaartje bij me. Dat betekende dat ik de volle prijs voor een treinkaartje moest betalen en dat is nogal wat. Want met de trein reizen is niet goedkoop.

Hoe kom je aan een voordelig treinkaartje

Winkels als het Kruidvat, Albert Heijn, HEMA en Blokker stunten regelmatig met voordelige treinkaartjes waarmee je heel voordelig buiten spits en in het weekend naar je favoriete bestemming en in sommige gevallen, door heel Nederland kunt treinen.  Soms krijg je er ook nog een kop koffie bij.

Wil je geen enkele aanbieding missen kijk dan regelmatig in de folder, op de website of Facebook pagina van deze winkels of abonneer je op hun Nieuwsbrief. Maar het kan ook een stuk eenvoudiger.

Alle aanbiedingen op één website

Er is namelijk een website waarop je alle goedkope treinkaartjes vindt, namelijk Goedkoop treinkaartje. Op deze website staan alle goedkope treinkaartjes die op dat moment in de aanbieding zijn.  Ze zijn allemaal gecheckt en worden dan onmiddellijk gepubliceerd. Het is dus handig om de site van goedkoop treinkaartje in de gaten wanneer je voordelig wilt reizen. Zo bespaar je tijd en veel geld en hoef je nooit zonder voordelig kaartje hoeft te zitten.

Aanbieding gemist?

Maar er zijn nog meer aanbieders waar je voordelige treinkaartjes kunt scoren. Zoals:

  • NS Spoordeelwinkel waar je iedere maand kunt kiezen uit verschillende uitjes;
  • Treinreiziger: overzicht van alle NS-dagkaartacties;
  • Actie van de dag, heeft vaak treinacties in de aanbieding;
  • Vakantieveilingen heeft soms ook leuke aanbiedingen zoals een weekend dagretour, 2 x een enkele reis of een kaartje naar Amsterdam Schiphol, Eindhoven of Rotterdam Centraal.
  • Tienertoer die nu Jongerentoer heet is er voor iedereen van 12  t/m 18 jaar. In bepaalde periodes kun je voordelig, 3 dagen onbeperkt door Nederland reizen.

Je grijpt ook nooit mis als je Mam is de hort op volgt op Facebook ook daar vind je regelmatig de scherpste aanbiedingen voor als je de hort op wilt.

 

Related Posts

9 thoughts on “Hoe kom je aan een voordelig treinkaartje?

    1. Hallo Marit, volgens mij heb ik de website van goedkoop treinkaartje ook genoemd in dit artikel omdat je daar alle treinaanbiedingen kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.