Street Art Amsterdam Noord

Door een blogpost van MyFootprints.nl ging ik samen met mijn dochter naar de NSDM-werf in Amsterdam Noord. Een bijzondere plek waar creatievelingen de gaafste Street Art showen. In het blog van Ivonne Street Art Amsterdam: de NSDM Werf lees je alles over de Werf, de kunstwerken en zie je een aantal prachtige foto’s die zij maakte. 

Hoe vind je de Street Art in Amsterdam Noord?

Achter het Centraal Station in Amsterdam steek je met de (gratis) veerpont het IJ over. Eenmaal aan de overkant ga je links af en na 300 meter kom je er vanzelf.

Nou ja vanzelf. Als je de goede pont neemt tenminste. Wij name de kortste route naar de overkant, maar mistten de verwijzing NSDM-werf en zagen dus meer van Noord dan ons lief was. Met hulp van Google maps lukte het ons uiteindelijk toch om het NDSM-plein te vinden. Waar wij werden getrakteerd op een groot aantal prachtige straatkunstwerken.

Met de pont naar Amsterdam Noord

  • Wil je gelijk op de juiste pont stappen? Neem dan de NDSM-Werfveer – pont 906. Deze vaart tussen de De Ruyterkade en de NDSM-werf (hoek Van Riemsdijkweg / Ondinaweg)
  • Voetgangers en (brom)fietsers mogen gratis meevaren.
  • De pont vaart van maandag t/m vrijdag tussen 06:45 en 23:45, minimaal 1 keer per uur. Op zaterdag, zon- en feestdagen tussen 07:15 en 23:45, minimaal 1 keer per uur.
  • De vaartijd is ± 14 minuten.
    Bekijk de exacte vaartijden

Neem je per ongeluk de pont t.o.v. de achterkant van het CS (richting café de Pont). Ga dan aan de overkant links af. Na ongeveer 300 meter kom je bij de NDSM-werf. Gebruik je Google maps? Zoek dan op NDSM-plein.

Street Art Amsterdam Noord

Street Art Amsterdam Noord

Street Art

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.