Lees(ie) zondag week 3

Heb je de blogs van vorige week gemist? In deze Lees(ie) zondag week 3 kun je alle artikelen nog een keer op je gemak teruglezen. Ik wens je veel leesplezier.

Bijkomende kosten die je vakantie veel duurder maken

Je zal dit vast herkennen: je ziet online een leuke aanbieding van een vliegticket, reis, hotel of vakantiehuisje die je eigenlijk gelijk wilt boeken. Maar tijdens het boekingsproces komen er zo veel kosten bij dat het eindbedrag veel hoger is dan verwacht. Dat is toch verschrikkelijk! Welke kosten je aanbieding flink duurder kunnen maken lees je in deze blog.

Een eierwijk: een bijbaan voor tieners die net even anders is

Ben jij of je kids op zoek naar een leuke bijbaan voor je tieners? Waarvoor ze niet voor dag en dauw op hoeven te staan? Dan is een eigen eierwijk misschien een leuke manier om je zakgeld te vergroten. In deze blog laat ik zien waarom je eigen geld verdienen met de verkoop van eieren een leuke bijbaan is.

Met welke hotelaanbieding ben je het voordeligst uit?

Op dit moment zie ik in mijn mailbox leuke hotelaanbiedingen voorbijkomen. Zoals de Toekan Weken bij Van der Valk hotels, maar ook HotelMoment heeft leuke acties. Met welke hotelaanbieding je het voordeligst uit bent laat ik zien in deze blog.

Alles wat je wil weten over een broodbakmachine

In de jaren negentig had opeens iedereen een broodbakmachine en trok de geur van vers gebakken brood door menig huisgezin. Maar hoe is dat nu? Heb jij nog broodbakmachine? En gebruik je die alleen om brood te bakken? In deze blog laat ik zien dat je naast (speciaal) brood bakken, veel meer kunt met een broodbakmachine.

Wil je na de feestdagen een paar dagen in een vakantiehuisje op een vakantiepark bivakkeren? Dan is het nu de tijd om van de beste aanbiedingen te profiteren. De beste aanbiedingen voor een vakantiehuisje in de winter vind je in deze blog.

Ontdek meer met de Action klantenkaart

Ben je een trouwe klant bij Action? Zet dan gelijk de Action klantenkaart in je telefoon zodat je niets hoeft te missen. Met deze klantenkaart in de vorm van een app kun je alle aanbiedingen van de volgende week, een week eerder bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is je klantenkaart scannen. Maar zijn er meer voordelen van de Action klantenkaart? Welke dat zijn lees je in deze blog.

Winterse high tea met korting

Een winterse high tea met korting! Dat wil je toch. En het kan ook nog, want met de AH ticketdeals kun je bij wel 95 restaurants van Fletcher Hotels in héél Nederland van deze actie gebruikmaken. Alle informatie over deze aanbieding heb ik in deze blog op een rijtje gezet.

Dit waren de artikelen van week 3. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.