Lees(ie) zondag week 43

Heb je de blogs van vorige week gemist? In deze Lees(ie) zondag week 43 zet ik alle artikelen nog een keer op een rijtje en kun je alle blogs op je gemak teruglezen. Ik wens je veel leesplezier.

Handbagage: wat is dat precies? Tips, regels en slimme oplossingen

Ga je op vliegvakantie en mag je tijdens je vliegreis alleen handbagage meenemen? Dan is het handig om te weten wat je wel, maar ook wat je niet mag meenemen aan boord van een vliegtuig? In dit artikel leg ik uit wat handbagage precies inhoudt.

Bijkomende kosten die je vakantie veel duurder maken

Je herkent het vast wel. Je ziet online een leuke aanbieding die je eigenlijk gelijk wilt boeken. Maar tijdens het boekingsproces komen er allerlei bijkomende kosten bij, waardoor het eindbedrag dat je moet aftikken veel hoger is dan die aantrekkelijke aanbieding die je voorgehouden is. Daar verbaas ik mij over. Erger nog, het maakt mij boos. Want er zijn nogal wat kosten die het eindbedrag kunnen opschroeven tot ongekende hoogte. Welke dat allemaal kunnen zijn lees je in de blog Bijkomende kosten die je vakantie veel duurder maken

Oude gezelschapsspelletjes nieuw leven inblazen

De beste momenten zijn vaak die waar we samen zijn, lachen en plezier maken. En wat is een betere manier om dit te doen dan met gezelschapsspelletjes? In Oude gezelschapsspelletjes nieuw leven inblazen duik ik in de wereld van vermakelijke gezelschapsspellen die gegarandeerd lachende gezichten en warme herinneringen opleveren. Plunder de spelletjeskast, pak de dobbelstenen, kaarten of gewoon een goed humeur – en ontdek hoe je ook plezier kunt hebben met spelletjes die je gewoon in de kast hebt staan.

Variatie op stamppot boerenkool: de hartige boerenkooltaart

Het is er weer: boerenkool. Maar wist je dat je met boerenkool meer kan maken dan alleen stamppot? Deze hartige boerenkooltaart of -quiche is heel simpel te maken. Het recept van deze hartige boerenkooltaart vind je op mijn blog.

Ontdek de nieuwe wildernis in Natuurpark Lelystad

Denk je bij Lelystad aan een saaie stad zonder charme en historie. In Lelystad en omgeving zijn verschillende activiteiten en bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Zoals Natuurpark Lelystad. Dit natuurpark op steenworp afstand van de stad biedt een mix van bossen, moerassen en een rijke fauna, waar je ook kan kennismaken met verschillende inheemse dieren. Daarnaast is dit natuurgebied gratis te bezoeken. In dit artikel neem ik je mee door de nieuwe wildernis in Natuurpark Lelystad.

Dit waren de artikelen van week 43. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.