Lees(ie) zondag week 43

Vraag jij je ook weleens af of je nog de hort op kunt, nu de corona maatregelen weer zijn aangescherpt? In deze Lees(ie) zondag van week 43 heb ik dingen verzameld die je nog wel kunt doen! Dus in deze post vind je een artikel over waar je in Nederland je nog fijn kunt wandelen (zonder grote mensenmassa’s tegen te komen) maar ook hoe je je eigen wandelroute kunt samenstellen d.m.v. knooppunten. Maar ik geef je ook tips hoe je kunt scoren op Vakantieveilingen. En als je gaat opruimen en je komt nog een paar VVV-bonnen tegen? Ook daarop heb ik een geruststellend antwoord. Lekker lezen dus.

Bieden voor beginners op Vakantieveilingen

Zit jij ook graag voor een dubbeltje op de eerste rang? Ik wel. Ik ga het liefst voor niet te veel weg. Ik ben dan ook fan van Vakantieveilingen met 10.000 veilingen de grootste van Nederland. Want als je het bieden een beetje in je vingers hebt dan betaal je maar een paar tientjes voor een hotelovernachting en veel minder dan de normale prijs van een dagje weg. En bieden op deze site is heel eenvoudig. Met deze 6 tips kan het bieden op Vakantieveilingen bijna niet mis gaan.

Van knooppunt naar knooppunt wandelen? Zo werkt dat

Fietsen met knooppunten het zogenaamde Fietsknooppunt netwerk is zo ingeburgerd dat iedereen wel weet hoe dat werkt. Van knooppunt naar knooppunt wandelen is minder bekend. Toch kun je met wandelnetwerken ook alle kanten op. Hoe van knooppunt naar knooppunt wandelen werkt leg ik je in deze post uit.

Rondje Holtingerveld

Wandelen zonder grote mensenmassa’s tegen te komen. Dat kan nog in Drenthe. Wandelen in het Drentse Holtingerveld is wandelen door een zogenaamd oerlandschap ontstaan door ijs en oorlog. Want tijdens het rondje Holtingerveld kom je langs grafheuvels, zandverstuivingen en uitgestrekte heidevelden. Maar je ziet ook plekken die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog, zoals een oude spoorlijn.

Kun je beschadigde VVV-bonnen nog gebruiken?

Heb jij nog ergens oude VVV-bonnen in een lade liggen? En vraag je je af of je die nog kunt gebruiken? Ja zeker? Hoewel het een post is uit 2016 kun je bij verschillende winkels je VVV-bonnen nog verzilveren.

Betalen met je mobiel? Zo doe je dat

Als je op dit moment boodschappen doet probeer je dat natuurlijk zo snel mogelijk te doen. Met zo min mogelijk contacten. Contactloos betalen is één van de mogelijkheden om snel af te rekenen. Maar je kunt ook met je mobiel betalen.
Hoe je dat doet vertel ik in deze post.

Dit waren de artikelen van deze week. Volgende week verschijnen er weer een paar nieuwe blogspots op mijn site. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.