Lees(ie) zondag week 7

Wil je wat lezen op deze regenachtige zondag? In deze Lees(ie) zondag week 7 vertel ik je waarom dakdragers onmisbaar zijn als je met de auto op vakantie gaat, hoe je incognito een vakantie kan boeken, maar ik tip ook de beste aanbiedingen als je op een voordelige manier een maaltijdbox wilt uit proberen. En als laatste een makkelijk recept om zelf granola te maken. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Waarom dakdragers onmisbaar zijn als je met de auto op vakantie gaat

Als je met z’n tweetjes op vakantie gaat, dan past al je bagage wel in je auto. Je klapt de achterbank omlaag en je hebt een zee van ruimte. Reis je met je gezin? Dan wordt snel duidelijk dat je auto heel snel vol zit. Want of je nou op skivakantie gaat, je fiets mee wilt nemen of je tent in een dakkoffer wilt stoppen: het gaat allemaal een stuk moeilijker zonder dakdragers op de auto. Maar ook in het dagelijks leven zijn dakdragers onmisbaar: ze kunnen namelijk voor veel dingen gebruikt worden. Hoe? Dat lees je in deze blog.

Gebruik maaltijdpaketten zonder ze te kopen

Steeds vaker zie je reclames van kant en klare maaltijdpakketten, zoals HelloFresh die bij je thuis worden bezorgd. Bij de één hoef je de maaltijd alleen maar op te warmen, bij de ander zit alles wat je nodig hebt in één pakket. In deze blog vind je de beste aanbiedingen als je op een voordelige manier een maaltijdbox wilt uit proberen. Maar ook hoe je maaltijdpakketten kan gebruiken zonder ze te kopen.

De OV-chipkaart als fietssleutel van je OV-fiets. Gemak of gedoe?

Wist je dat tegenwoordig je OV-chipkaart de fietssleutel van de OV-fiets is? De Nederlandse Spoorwegen zijn overgestapt op dit nieuwe systeem omdat elk jaar ongeveer 2000 fietssleutels kwijtraken. En daar moet de OV-chipkaart die jouw persoonlijke fietssleutel is een einde aan maken. Klinkt simpel. Maar is dat het ook? In deze blog lees je mijn ervaring met de OV-chipkaart als fietssleutel van je OV-fiets.

Incognito een stedentrip boeken. Hoe werkt dat?

Ben je op zoek naar stedentrip maar wil je voorkomen dat tijdens je zoektocht je reis “opeens” veel duurder wordt? Zorg er dan voor dat je incognito bent als je het World Wide Web afstruint. Met de incognito modus voorkom je dat de websites die je bezoekt cookies opslaan. Waardoor de prijs die je moet betalen opeens veel hoger is. En daar zit je niet op te wachten. Hoe je dat doet kun je lezen in de blog Incognito een stedentrip boeken. Hoe werkt dat?

Vroegboek Deals bij D-reizen

Zelf granola maken. Snel, makkelijk en gezond

Wist je dat zelf granola maken helemaal niet ingewikkeld is? Je kunt het in flinke hoeveelheden maken, goed bewaren én je weet zo precies wat erin zit. Daarnaast is granola maken zo gepiept. In deze blog laat ik zien hoe je dat doet.

Dit waren de artikelen van week 7. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.