Lees(ie) zondag week 7

In deze Lees(ie) zondag week 7 vind je weer een blog met alle stukjes die afgelopen week zijn verschenen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Ik heb een Diner kortingskaart gewonnen! Wat kan ik ermee?

Ik heb op Vakantieveilingen een dinerkortingskaart gewonnen. Maar wat kan ik ermee? Want eigenlijk is het een miskoop waar ik niet zo veel mee kan. Hoe je een miskoop op Vakantieveilingen kan voorkomen lees je in deze blog.

Ski’s huren. Doe je dat in Nederland of op je vakantieadres?

Ga je binnenkort op wintersport en vraag je je af wat verstandiger is? Ski’s huren bij de sportwinkel in de buurt of toch op je wintersportadres? Omdat ik van beide mogelijkheden weleens gebruik heb gemaakt zet ik de voor- maar ook de nadelen van het huren van ski’s in Nederland en op je vakantieadres op een rijtje. Doe er je voordeel mee!

En als je toch met je gezin op wintersport gaat en enorm opziet tegen die urenlange autoreis? Download dan snel deze gratis autobingo, die ik speciaal voor de reis naar de Alpen voor je heb gemaakt.

Dit is waarom ik een natuurhuisje zo leuk vind

Het is al lang geen geheim meer dat ik natuurhuisjes leuk vind. Ik heb de website Natuurhuisje.nl al eens ‘onder de loep’ genomen. Maar nu ik zelf een weekend in zo’n huisje heb doorgebracht ben ik nog enthousiaster. Waarom ik een natuurhuisje zo leuk vind? Tja, daar zijn allerlei redenen voor.

Hoe aantrekkelijk is de POP-selectie van TheFork?

Doordat ik een keer heb gereserveerd via IENS, die tegenwoordig TheFork heet ontvang ik af en toe hun nieuwsbrief in mijn mailbox. Hoewel ik bezig ben om van een aantal (ongevraagde) nieuwsbrieven af te komen is dit een Nieuwsbrief die ik graag ontvang. TheFork heeft namelijk weleens leuke aanbiedingen en de POP-selectie is er een die ik nog niet ken. Hoog tijd om hier even in te duiken.

Onder de loep: Elke dag iets leuks

Iets leuks doen, wie snakt er niet naar. Nu elke dag er een beetje hetzelfde uitziet, verlangen wij naar iets leuks doen, zodat wij er weer tegenaan kunnen. De website Elke dag iets leuks kan daar een beetje bij helpen. Daar vind je de leukste en beste deals op het gebied van mode, lifestyle, gadgets en home & live producten. Reden genoeg om de website Elke dag iets leuks ‘onder de loep’ te nemen.

Groen: de basis van iedere tuin!

Van onze verhuizing van een woonboerderij naar een ‘gewoon’ huis heb ik geen seconde spijt gehad. Alleen over onze tuin ben ik niet tevreden. Die valt in de categorie onderhoudsvriendelijk, maar ziet er eigenlijk uit als een parkeerplaats. Die tuin kan wel wat groen gebruiken. Maar hoe maak je van een tuin met veel tegels, een moderne stadstuin met groenblijvende beplanting die toch onderhoudsvriendelijk is? Met de tips uit deze blog gaat dat zeker lukken.

Dit waren de artikelen van week 7. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.