Lees(ie) zondag week 15

De lente is eindelijk in het land en daar speel ik graag op in met deze voorjaartips uit deze Lees(ie) zondag week 15.

Slapen in een Restinn: een hotelhuisje midden op het platteland

Een Restinn, dat tegenwoordig hotelhuisje heet, is een bijzondere bed & breakfast op het platteland. Meestal zijn het vijf tot zes vrijstaande hotelhuisjes die op het terrein staan van een agrarisch bedrijf. Een soort “logeren bij de boer” maar dan wel in combinatie met veel comfort. In deze blog vind je de beste aanbiedingen om zo’n hotelhuisje te boeken.

8 Jaar Mam is de hort op. Hoe het allemaal begon

Ik was het helemaal vergeten, maar op 8 april 2024 bestond Mam is de hort op 8 jaar. Vandaar dat ik het leuk vind om terug te blikken op hoe het allemaal begon. Want waarom begin je een blog? Hoe weet je waarover je wilt schrijven? En wat moet je doen dat het een succes wordt? In deze post ga ik het je allemaal vertellen.

Last minute vakanties

Waarom een vloerkleed een must-have is in ieder huis

In mijn achtjarige blogcarrière heb ik een aantal leuke samenwerkingen gedaan. Waaronder deze met Tapeso.nl, een vloerenspecialist uit het Friese Drachten, die hele leuke vloerkleden verkoopt. En omdat ik gek ben op vloerkleden en onze dochter net is verhuisd naar een oud huis en wel een vloerkleed kon gebruiken, had ik gelijk inspiratie voor een blog. Waarom een vloerkleed een must-have is in ieder huis, lees je in deze blog.

Bieden voor beginners op Vakantieveilingen

Zit jij ook graag voor een dubbeltje op de eerste rang? Ik wel. Ik ga het liefst voor niet te veel weg. Ik ben dan ook fan van de website Vakantieveilingen met 10.000 veilingen de grootste van Nederland. Want als je het bieden een beetje in je vingers hebt dan betaal je maar een paar tientjes voor een hotelovernachting en veel minder dan de normale prijs van een dagje weg. En bieden op deze site is heel eenvoudig. Met deze tips kan het bieden op Vakantieveilingen bijna niet mis gaan.

Wandelen bij de Duivelsberg, een natuurgebied bij Nijmegen

Ben je in de omgeving van Nijmegen? Ga dan zeker wandelen bij de Duivelsberg. Natuurgebied de Duivelsberg op de grens van Nederland en Duitsland is een begrip voor iedere Nijmegenaar. En dat is net voor niets. In deze prachtige omgeving zijn verschillende wandelroutes uitgezet zoals het Pieterpad, het Grote Rivierenpad en het Limuspad. Maar bij de Duivelsberg zijn ook een aantal kortere routes te vinden waarover ik in deze blog meer ga vertellen.

Waar kun je molens spotten tijdens Nationale Molendag?

Het duurt nog even maar in het tweede weekend van mei is het weer Nationale Molendag. Dit is het belangrijkste molenevenement van Nederland, dat in 2023 vijftig jaar bestond. Ook dit jaar zetten honderden traditionele wind- en watermolens door heel Nederland, hun deuren open om jou en mij te ontvangen. Maar ook op andere momenten is het leuk om molens te spotten. Vandaar dat ik een aantal tips voor je op een rijtje heb gezet.

Dit waren de artikelen van week 15. Genoeg leesvoer om de zondag door te komen. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.