Lees(ie) zondag week 17

Het wordt volgende week eindelijk beter weer en dat mag ook wel, nu het meivakantie is. Vandaar dat ik je in deze Lees(ie) zondag week 17 ga verblijden met een aantal handige tips voor de komende vrije dagen.

Welke vakantiesouvenirs moet je meenemen? En welke beslist niet

Ga je of ben je op meivakantie? Dan zul je zien dat in populaire vakantiebestemmingen, op iedere straathoek souvenirs worden aangeboden. Zodat je na afloop van je vakantie een herinnering mee naar huis kunt nemen. Daarnaast zijn er in je vakantieland altijd dingen die ze in ons eigen land niet hebben of daar net iets lekkerder, beter of goedkoper zijn. Maar welke zijn dat zoal? En welke moet je beslist niet meenemen? Dat lees je in deze blog.

10 tips voor als je met een camper rijden spannend vindt

Ga je voor de eerste keer met een camper rijden? Dan kan dat best een beetje spannend zijn. Een camper is een groot voertuig! Daarnaast moet je je volledig op je spiegels richten en ook het schakelen is net even anders dan in een gewone auto. Samen met camper- en caravanverhuurplatform Goboony heb ik gekeken naar wat je kunt doen om je angst te overwinnen. Bekijk snel onze 10 tips voor als je met een camper rijden spannend vindt.

Varen door Amersfoort

Varen door Amersfoort? Daar zeg ik geen ‘Nee’ tegen. Als je Amersfoort vanaf het water bekijkt zie je weer heel andere dingen dan als je er doorheen wandelt. Bovendien kun je in Amersfoort verschillende routes varen. Zo maak je kennis met het schitterende, historische deel van de oude binnenstad en de geschiedenis ervan. En daar is best wat over te vertellen.

Wandelen bij Beetsterzwaag: wandelen door het ‘andere Friesland’

Als je gaat wandelen bij Beetsterzwaag dan wandel je in het ‘andere Friesland’. Dus geen Friese meren, groene weilanden en zeker geen pittoreske 11-steden stadjes in dit gebied. Rondom Beetsterzwaag vind je luxe herenhuizen in een parkachtige omgeving met een lommerrijke grandeur. Vandaar dat dit dorp ook wel “het Wassenaar van het Noorden” wordt genoemd. Reden genoeg om eens bij Beetsterzwaag te gaan wandelen.

19 Tips voor een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark mét je hond

Misschien ben je er nog helemaal niet mee bezig: met de jaarwisseling. Maar als je op zoek bent naar een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark, waar je geen last hebt van al dat geknal, de hele dag door lees dan even verder. In deze blogpost vind je heel veel tips voor een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark. Bovendien is het artikel aangevuld met een aantal nieuwe, verrassende locaties!

Dit waren de artikelen van week 17. Genoeg leesvoer om de zondagmiddag door te komen. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.