Lees(ie) zondag week 51

In deze Lees(ie) zondag week 51 heb ik weer wat blogs klaarstaan die je vorige week misschien gemist hebt. Vandaar dat ik ze allemaal voor je op een rijtje hebt gezet. Ik wens je veel leesplezier.

Hoe kun je autoverzekeringen berekenen zodat je niet te veel betaalt?

Wist je dat het nu de tijd is om niet alleen je zorgverzekering te vergelijken (en over te stappen). Ook je autoverzekering kan misschien voordeliger. Maar hoe kun je autoverzekeringen vergelijken zodat je niet te veel betaalt? In deze blog een aantal handige websites waarmee je de kosten van je autoverzekering berekenen. Zodat je niet te veel betaalt en misschien geld kunt besparen.

Mijn 20 grootste ergernissen bij het boodschappen doen

Leuk om te lezen! Mijn 20 grootste ergernissen bij het boodschappen doen. Maar ik heb ook tips die je helpen de snelste rij te kiezen waardoor je sneller door de supermarkt bent.

Wil je na de feestdagen een paar dagen in een vakantiehuisje op een vakantiepark bivakkeren? Dan is het nu de tijd om van de beste aanbiedingen te profiteren. De beste aanbiedingen voor een vakantiehuisje in de winter vind je in deze blog.

Tips om ook na de kerst het decembergevoel vast te houden

De slogan ‘kerstboom eruit, kamerplant erin’ hoor je elk jaar, maar ik heb meer tips om ook na de kerst het decembergevoel vast te houden. Want kamerplanten kopen in de winter lijkt mij geen goed idee, en ook zonder kamerplanten kun je de gezelligheid in huis terugbrengen. Maar hoe dan?

Zet je ski’s veilig! 6 Tips om diefstal op de piste te voorkomen

Wist je dat diefstal op de piste steeds vaker voorkomt? Want ski’s en snowboards die tijdens de lunch of de après-ski onbeheerd achtergelaten worden, zijn heel eenvoudig mee te nemen. Toch zie je maar weinig ski’s op slot staan. Eigenlijk is dat raar. Je fiets zet je toch ook op slot. Waarom je ski’s of snowboard dan niet? In deze blog vind je tips om te voorkomen dat je ski’s op de piste worden gestolen.

De postzegelcode: dé oplossing als je geen postzegels in huis hebt

Heb je kerstkaarten verstuurd met voordelige kerstzegels en kom je er achter dat je toch een paar mensen vergeten bent en je postzegels zijn op. Wat nu? Als je geen postzegels in huis hebt kan een postzegelcode uitkomst bieden. Hoe het werkt lees je in De postzegelcode: dé oplossing als je geen postzegels in huis hebt.

Dit waren de artikelen van week 51. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag en fijne kerstdagen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.