Lees(ie) zondag week 48

Het is zondag, dus ik zet alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje. In deze Lees(ie) zondag komen niet alleen de artikelen van week 48 voorbij, ook de stukjes die ik op sociale media deelde kun je nog eens teruglezen. Ik wens je veel leesplezier.

Mac Donalds hamburger die je thuis zelf kunt maken

Ben jij ook zo’n fan van een hamburger van Mac Donalds? Dan heb ik goed nieuws voor je. Het broodje hamburger uit het recept van KookJij lijkt namelijk heel veel op de originele receptuur van de topper van de grote gele M en is gemakkelijk thuis te maken. Het recept van deze Mac Donalds look-a-like staat op mijn website.

De 10 mooiste wandelingen in het Dwingelderveld

Hou je van wandelen? In het Dwingelderveld is zo’n 60 kilometer aan wandelingen uitgezet. De routes zijn gemarkeerd met paaltjes of zijn voorzien van een beschrijving. In deze post vind je de 10 mooiste .wandelingen in het Dwingelderveld.

Gratis straatkunst in Groningen

Corona proof kunst kijken? Dat kan in Groningen.Tijdens je wandeling of fietstocht door de stad kun je ruim 400 beelden en andere kunstuitingen tegenkomen. Gewoon op straat, dus helemaal gratis te bewonderen.

Onder de loep: elke dag iets leuks

Nu elke dag er een beetje hetzelfde uitziet, verlangen wij naar iets leuks doen, zodat wij er weer tegenaan kunnen. De website Elke dag iets leuks kan daar een beetje bij helpen.

8 Voordelen en handige tips voor een vakantie in eigen land

Ben je al bezig met de zomervakantie voor 2021? Overweeg dan eens een vakantie in eigen land. In deze post vind je 8 voordelen én een aantal handige tips om van je vakantie in eigen land een groot succes te maken.

Er gaat niets boven zelfgemaakte erwtensoep

Het is weer tijd voor erwtensoep. In deze blogpost deel ik mijn eigen recept.

Dit waren de artikelen van week 48. Volgende week verschijnen er weer nieuwe blogspots op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.