Lees(ie) zondag week 48

Wat vliegt de tijd. Nog een paar weken en dan is 2023 alweer voorbij. In deze Lees(ie) zondag week 48 heb ik een aantal blogs voor je verzameld die passen bij deze tijd van het jaar. Over een leuke lichtbeelden wandelroute in Zwolle, tips om een wintersportvakantie betaalbaar te houden en de magie van de adventskalender. Maar ook waar je een voordelige kerstboom kan kopen en hoe je met seniorenkorting voordelig de hort op kan. Ik wens je veel leesplezier.

Lichtbeeldenroute in Zwolle: lichtpuntje in de donkere dagen rond Kerstmis

Ook dit jaar kun je rond de feestdagen de Lichtbeeldenroute in Zwolle wandelen. Vanaf de tweede week van december is de Zwolse binnenstad hét lichtpuntje in de donkere dagen rond kerstmis. Naast de lichtbeeldenroute kun je ook van de prachtig verlichte binnenstad van Zwolle genieten tijdens de vele audio-wandelroutes. Kortom het is echt de moeite waard om aan het eind van het jaar Zwolle te bezoeken.

5 Tips voor het vinden van een voordelige kerstboom

Heb jij al een kerstboom gekocht? Bij het zoeken naar een voordelige kerstboom is het handig om supermarkten, bouwmarkten, kwekerijen of tuincentra langs te gaan. Vaak bieden zij diverse maten en soorten aan tegen redelijke prijzen. Ook kun je overwegen om een kunstboom aan te schaffen, omdat deze op lange termijn kostenbesparend kan zijn. Omdat de kerstboom steeds duurder wordt ben ik op zoek gegaan naar een voordelige kerstboom. In deze blog vind je 5 tips voor het vinden van een voordelige kerstboom

De magie van de adventskalender

December is ook de maand van de adventskalenders. Maar wist je dat naast de adventskalenders uit de winkel er ook een aantal digitale exemplaren zijn, waarvan je gratis kunt genieten. Wil je weten welke er allemaal zijn? Neem snel een kijkje op mijn blog en lees alles over de magie van de adventskalender.

Ontdek Drenthe door de ogen van Van Gogh

Dit najaar is het 140 jaar geleden dat Vincent van Gogh in Drenthe verbleef. Vandaar dat op verschillende plekken in de provincie Drenthe extra aandacht wordt besteed aan het Drentse verhaal van de bekende kunstschilder. Wil jij Drenthe ook ontdekken door de ogen van Van Gogh? In het Drents museum in Assen, maar ook in de elders in de stad wordt nog tot het eind van dit jaar veel aandacht besteed aan de Drentse periode van de bekende kunstschilder.

5 Tips voor een betaalbare wintersportvakantie

Ga jij komende winter op skivakantie? Dan ben je vast al aan het sparen. Een wintervakantie is namelijk een behoorlijke kostenpost. Vandaar dat ik in de loop der jaren een aantal tips heb verzameld die je wintersportverblijf een stuk voordeliger kunnen maken. Ook in het hoogseizoen. In dit artikel zet ik 5 tips voor een betaalbare wintersportvakantie voor je op een rijtje.

Met seniorenkorting 20 keer voordelig de hort op

Nu ik de 60 gepasseerd ben behoor ik tot de groep senioren en krijg ik seniorenkorting. Natuurlijk is “age just a number” en wordt vriendelijk beweerd dat 60 het nieuwe 50 is. Het is toch, wat het is. Ik zit in de herfst van mijn leven. Gelukkig heeft ouder worden ook voordelen. Want vanaf je 55-ste verjaardag kun je al profiteren van seniorenkorting.

Maar welke seniorenkortingen zijn er allemaal? En vanaf welke leeftijd kun je hiervan profiteren? In deze blogpost die weer helemaal actueel is, zet ik 20 aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer voor je op een rijtje.

Cursussen Kunst en Cultuur

Dit waren de artikelen van week 48. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.