Lees(ie) zondag week 1

Daar is ie dan: de eerste Lees(ie) zondag van 2024. Een nieuw jaar met nieuwe kansen én nieuwe blogs. Natuurlijk verschijnen er ook wat oudjes: er zijn namelijk altijd blogs die je gemist hebt of die het goed doen in deze tijd van het jaar. Daarom heb ik in deze Lees(ie) zondag week 1 alle blogs van de deze week weer voor je op een rijtje heb gezet.

Gas besparen op de camping. Zo doe je dat

Gas besparen is hét onderwerp van de dag. Door de steeds hoger wordende gasprijzen zijn we naarstig op zoek naar methodes om het gasverbruik omlaag te brengen. En dat doen we niet alleen op de camping, zodat we langer met onze gasfles kunnen doen. Ook thuis zijn deze tips goed toe te passen.

Morgen begint de HotelWeek!

Morgen begint de HotelWeek. Dus als je komende week bij Hotelspecials een overnachting boekt voor eerste 3 maanden van het nieuwe jaar, betaal je aanzienlijk minder. Je leest er alles over in deze blog

Wil je na de feestdagen liever een paar dagen in een vakantiehuisje op een vakantiepark bivakkeren? Dan is het nu de tijd om van de beste aanbiedingen te profiteren. De beste aanbiedingen voor een vakantiehuisje in de winter vind je in deze blog.

Hoe je ook zonder reclamefolders geen aanbieding hoeft te missen

Wekelijks gaan hier 2 grote stapels reclamefolders door de brievenbus. Aan de ene kant leuk, want zo ben ik gelijk op de hoogte van alle aanbiedingen. Maar als ik alles heb bekeken, belanden die folders linea recta bij het oud papier. En dat is hartstikke zonde, omdat je ook zonder reclamefolders geen aanbieding hoeft te missen. Alle aanbiedingen staan namelijk ook online. En dat scheelt een hoop papier. Hoe je ook zonder reclamefolders geen aanbieding hoeft te missen lees je in deze blog.

8 Voordelen en handige tips voor vakantie in eigen land

Weet je nog dat we tijdens Corona noodgedwongen onze zomervakantie dichtbij huis moesten vieren en zo op plekken kwamen die we anders misschien nooit gezien zouden hebben. Maar er zijn meer voordelen. In deze post vind je 8 voordelen én een aantal handige tips om van je vakantie in eigen land een groot succes te maken.

De mooiste huizen tegen de beste last-minute prijzen vind je hier. Klik snel!

Wat is slimmer? Sneeuwkettingen kopen of huren?

Als je op wintersport gaat is het verstandig als je sneeuwkettingen bij je hebt. In veel landen zijn sneeuwkettingen namelijk verplicht als er een flink pak sneeuw is gevallen. Maar sneeuwkettingen heb je niet altijd nodig. Als er tijdens je vakantie geen sneeuw valt heb je ze voor niks gekocht. Dus wat is slimmer? Sneeuwkettingen kopen of huren? In deze blog vind je de voor- en nadelen van sneeuwkettingen huren.

Ga een voordelig dagje uit met supermarktacties

Is het jou ook opgevallen dat een bezoek aan een pretpark of de dierentuin de afgelopen jaren flink duurder is geworden. Een dagje uit met het hele gezin loopt dus flink in de papieren. Gelukkig zijn er supermarktacties die op uitstapjes flinke korting geven. In deze blog vind je een overzicht van verschillende supermarktacties voor dagjes uit maar ook tips hoe je op andere manieren voordeel kan krijgen.

Variatie op stamppot boerenkool: de hartige boerenkooltaart

Ik ben gek op stamppot boerenkool. Maar ja, in stamppot zitten nogal wat calorieën. Gelukkig kun je met boerenkool ook variëren. In deze blogpost neem ik je mee in het recept en kun je ook lezen welke aanpassingen ik heb gedaan.

Welke hobby ga jij weer oppakken in het nieuwe jaar?

Deze blog over een nieuwe hobby schreef ik tijdens de lockdown, toen het leven heel anders werd. Maar ook aan het begin van het nieuwe jaar kun je een oude hobby oppakken. Of juist met een nieuwe beginnen. Hoe je dat doet lees je in deze blog.

Dit waren de artikelen van week 1. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.