Lees(ie) zondag week 1

Dit is alweer de eerste Lees(ie) zondag van het nieuwe jaar. In deze blogpost die iedere zondag verschijnt zet ik alle stukjes van week 1 nog even op een rijtje. Dus als je die gemist hebt dan kun je die nu even teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Een voordelig vakantiehuis aan de Côte d’Azur? Waar vind je dat?

Heb jij ook zo’n zin om vakantieplannen te maken nu het buiten koud en druilerig is? Bij Azurselect kun je een corona proof vakantiehuis huren dat niet duurder is dan een huisje op een Nederlands vakantiepark. Maar dan verblijf je wel in een authentieke villa aan dé Côte d’Azur. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op mijn blog.

Ga je liever kamperen? Bij Vacanceselect vind je de mooiste campings in Frankrijk. Dus ook aan de Côte d’Azur.

Een frisse kijk op: de Stadsrandzone Meppel – Reestdal

Maandag liep ik voor de tweede keer de Stadsrandzone Meppel- Reestdal. Dit een wandelroute langs de stadsgrens van Meppel, met af en toe ‘een uitstapje’ naar het buitengebied. Helaas is deze wandelroute niet zo gemakkelijk te vinden. Vandaar dat ik in deze post je wat meer ins en outs over deze afwisselende wandelroute ga geven.

10 redenen waarom het verstandig is om je bonnetjes te bewaren

Wist je dat je tegenwoordig bij veel supermarkten een digitale kassabon kunt krijgen. Super handig vind ik dat. Kun je op je gemak nog eens kijken wat een product heeft gekost. Maar er zijn veel meer redenen om je kassabon te bewaren. Welke dat zijn lees je in deze blogpost.

Ben jij na de jaarwisseling waarin, ondanks het vuurwerkverbod, toch nog vuurwerk werd afgestoken op zoek naar een vuurwerkvrij vakantiepark voor jou en je hond? Wellicht brengt dit artikel je op ideeën voor de komende jaarwisseling.

Groen: de basis van iedere tuin!

Het is al weer ruim een jaar geleden dat ik Fryslân vaarwel zei en in Meppel ging wonen. Van onze verhuizing van een woonboerderij naar een ‘gewoon’ huis heb ik geen seconde spijt gehad. Alleen over onze tuin ben ik niet tevreden. Die valt in de categorie onderhoudsvriendelijk, maar ziet er eigenlijk uit als een parkeerplaats. Die tuin kan wel wat groen gebruiken. Maar hoe maak je van een tuin met veel tegels, een moderne stadstuin met groenblijvende beplanting die toch onderhoudsvriendelijk is? Voor Haagplanten Heijen schreef ik de blogpost Groen: de basis van iedere tuin! In deze post neem ik je mee in mijn plannen voor een nieuwe tuin.

Dit waren de artikelen van week 1. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.